Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

ΕΠΣΑ: Εκλογές την Δευτέρα 4/2 αποφάσισε το ΔΣ…

.

Published

on

Tην Δευτέρα 4/2/2013 αποφάσισε το ΔΣ της ΕΠΣΑ να πραγματοποιηθούν οι εκλογές στην Ένωση. Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση;

 

Το Διοικητικό μας Συμβούλιο , με απόφασή του στην υπ΄ αριθ. 141/3-1-2013 συνεδρίασή του, αφού έλαβε υπόψη το άρθρο 25 του ισχύοντος Καταστατικού της Ε.Π.Σ.Α., και τις σχετικές διατάξεις της ισχύουσας Αθλητικής Νομοθεσίας,

Προσκαλεί τα τακτικά μέλη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, στην τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα), την ΔΕΥΤΕΡΑ 4/2/2013 και ώρα 18:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

α) Επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας παρισταμένων μελών.

β) Εκλογή Γραμματέα υπεύθυνου για την τήρηση των πρακτικών.

γ) Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής επιτροπής.

δ) Εκλογή με μυστική ψηφοφορία (15) τακτικών μελών του Δ.Σ. και (5) αναπληρωματικών μελών Δ.Σ., ως

και (3) τακτικών και δύο (2) αναπληρωματικών μελών της Εξελεγκτικής επιτροπής, με τετραετή θητεία.

 

Αν η συνέλευση ματαιωθεί για έλλειψη απαρτίας, επαναλαμβάνεται την επόμενη ημέρα ΤΡΙΤΗ 5/2/2013, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο, βρίσκεται δε σε απαρτία ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρευρισκομένων αντιπροσώπων και χωρίς νέα πρόσκληση.

Η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρευρίσκεται στη συνεδρίασή της το μισό πλέον ενός, του συνόλου των αντιπροσώπων των ταμειακώς εντάξει σωματείων – μελών της Ένωσης.

Οι αποφάσεις της Γ.Σ. λαμβάνονται με απόλυτη πλειοψηφία των παρουσών ψήφων. Ψηφοφορίες, με εξαίρεση την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής επιτροπής και των αποφάσεων σε προσωπικά ζητήματα, που απαραίτητα γίνονται μυστικές, παίρνονται με ανάταση ή ονομαστική κλήση, σύμφωνα με την προτίμηση της συνέλευσης που πρέπει να ερωτηθεί σχετικά.

Η Γενική Συνέλευση συζητεί και λαμβάνει αποφάσεις μόνο για τα θέματα που αναφέρονται στην ημερήσια διάταξη.

Κάθε σωματείο – μέλος της Ένωσης, θα εκπροσωπηθεί στη συνέλευση μ’ ένα τακτικό και ένα αναπληρωματικό αντιπρόσωπο, οριζομένων με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου. Αντιπρόσωπος ορίζεται μέλος του σωματείου, με δικαίωμα να εκλεγεί και να εκλέγεται.

Κάθε αντιπρόσωπος μόνο ένα σωματείο μπορεί να εκπροσωπεί.

Κάθε σωματείο της Ένωσης διαθέτει μια μόνο ψήφο.

Οι αντιπρόσωποι νομιμοποιούνται με την κατάθεση, το αργότερο τρεις (3) πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα που έχει ορισθεί η σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης και μέχρι της 12ης μεσημβρινής, μη συμπεριλαμβανομένης της ημέρας κατάθεσης και της ημέρας της Γενικής Συνέλευσης, δηλαδή μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 31/1/2013, ειδικού πληρεξουσίου εγγράφου του σωματείου που εκπροσωπούν.

Υποψηφιότητα για την εκλογή τακτικών & αναπληρωματικών μελών στο Δ.Σ. ή την Εξελεγκτική Επιτροπή, μπορεί να υποβληθεί με τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στο Καταστατικό της Ε.Π.Σ.Α. (άρθρο 30) το αργότερο μέχρι το ΣΑΒΒΑΤΟ 26/1/2013 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Α.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ          ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply