Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

ΕΠΣΔΑ – Οδηγίες για το πρωτάθλημα Α και Β κατηγορίας για την αγ. περίοδο 2024-2025

Published

on

epsda-apotelesmata

Ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής.


1) Για την προσεχή περίοδο μπορούν να αγωνίζονται ελεύθερα ποδοσφαιριστές γεννηθέντες μέχρι και το έτος 1986.

2) Υποχρεωτική για την Α κατηγορία είναι η συμμετοχή καθ´όλη την διάρκεια των αγώνων τουλάχιστον τριών (3) ποδοσφαιριστών ως εξής: δύο (2) ποδοσφαιριστών γεννηθέντων το έτος 2004 και μετά και ένας (1) ποδοσφαιριστής γεννημένος το 2003 και μετά. Για την Β κατηγορία υποχρεωτική η συμμετοχή καθ´όλη την διάρκεια των αγώνων δύο (2) ποδοσφαιριστών ως εξής: ένας (1) γεννημένος το 2004 και μετά και ένας (1) ποδοσφαιριστής γεννημένος το 2003 και μετά.

3) Υποχρεωτική είναι η συμμετοχή καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων εννέα (9)  Ελλήνων ποδοσφαιριστών, ενώ επιτρέπεται η αναγραφή στο Φ.Α.  μέχρι τεσσάρων (4) αλλοδαπών- κοινοτικών ποδοσφαιριστών και η συμμετοχή καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων μέχρι 2 αλλοδαπών- κοινοτικών ποδοσφαιριστών.

4) Υπενθυμίζεται ότι υποχρεωτικά όλα τα σωματεία Α και Β Κατηγορίας θα πρέπει να προσλάβουν διπλωματούχο προπονητή κάτοχο Ταυτότητας UEFA B τουλάχιστον, με συμφωνητικό κατατεθειμένο στο ΤΑΧΙS με ποσό 250 ευρώ και οποίος θα είναι εγγεγραμμένος στα Μητρώα Προπονητών της Γ.Γ.Ά.