Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

ΕΠΣΠ | Ενημέρωση για τους φιλικούς αγώνες

Published

on

ΕΠΣ Πειραιά

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει τα σωματεία ότι  για τον ορισμό διαιτητών των φιλικών αναμετρήσεων τους θα πρέπει να στέλνουν το σχετικό έγγραφο τουλάχιστον 2 ημέρες πριν τον κάθε φιλικό αγώνα αναφέροντας ημερομηνία, ώρα, αγώνα και γήπεδο.

 

Τα εξοδολόγια των φιλικών αγώνων έχουν ως εξής:

Για ομάδα Γ΄ Εθνικής:  90 ευρώ

Για ομάδα Α΄ Κατηγορίας: 60 ευρώ

Για ομάδες Β΄ & Γ΄ Κατηγορίας:  50 ευρώ

 

Υπενθυμίζεται  ότι επιβάλλεται  η παρουσία Ιατρού κατά την διεξαγωγή των Φιλικών αγώνων και τα σωματεία είτε θα αιτούνται γιατρό από την γραμματεία της  Ένωσης είτε θα  πρέπει να μεριμνούν τα ίδια για την παρουσία πιστοποιημένου ιατρού στους φιλικούς αγώνες. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα διεξάγεται ο φιλικός αγώνας.

* Η Ε.Π.Σ. Πειραιά υπενθυμίζει ότι στη διάθεση των σωματείων και των εκπροσώπων τους είναι οι Δηλώσεις Συμμετοχής στα Πρωταθλήματα Α΄- Β΄-  Γ΄ Κατηγορίας & Κυπέλλου (είναι αναρτημένες στο site της ένωσης στην ενότητα: ΕΝΤΥΠΑ).

Η καταληκτική  ημερομηνία για τις Δηλώσεις είναι η Παρασκευή 25/8/2023, ωστόσο ΑΥΣΤΗΡΑ οι δηλώσεις Συμμετοχής στο Πρωτάθλημα  Γ΄ Κατηγορίας για τις  Β΄ ομάδες είναι η Δευτέρα 21/8/2023.

*Τα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πειραιά θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 14/8 και την Τρίτη 15/8  λόγω της αργίας του Δεκαπενταύγουστου.