Connect with us

stoplekto

ΕΠΣΠ: Ποινές και αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Published

on

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΕΠΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ καθώς επίσης την έγγραφη απολογία του, κι επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ΄ αυτό παραπτώματα, ήτοι κατά την διάρκεια του αγώνα ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ- Α.Σ.ΠΟΝΤΙΩΝ που έγινε στο γήπεδο ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ στις 4.5.2014), σύρραξη εντός του αγωνιστικού χώρου. Επιβάλλει στο σωματείο ΕΠΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ χρηματική ποινή 100 ευρώ.( άρθρο15 παρ. 8α του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.)

 

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ καθώς επίσης την έγγραφη απολογία του, κι επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ΄ αυτό παραπτώματα, ήτοι κατά την διάρκεια του αγώνα ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ- Α.Σ.ΠΟΝΤΙΩΝ που έγινε στο γήπεδο ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ στις 4.5.2014), σύρραξη εντός του αγωνιστικού χώρου. Επιβάλλει στο σωματείο Α.Σ.ΠΟΝΤΙΩΝ χρηματική ποινή 100 ευρώ( άρθρο15 παρ. 8α του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.)

 

Η Π. Ε. αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του

ΜΕΓΓΟΥΛΑ Π. ποδοσφαιριστή του σωματείου ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ καθώς ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε κι επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτόν παράπτωμα κατά την διάρκεια του αγώνα ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ – Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΊΟΥ που έγινε στο γήπεδο ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ στις 4.5.2014, εξύβρισε τον διαιτητή. Επιβάλλει ποινή αποκλεισμού για 3 αγωνιστικές ημέρες και χρηματική ποινή 30 ευρώ στον κ. ΜΕΓΓΟΥΛΑ Π. ποδοσφαιριστή του σωματείου ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ( άρθρο 12 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

 

Η Π. Ε. αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ καθώς επίσης την έγγραφη απολογία του, κι επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ΄ αυτό παραπτώματα, κατά την διάρκεια του αγώνα ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – ΘΗΣΕΑΣ που έγινε στο γήπεδο ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ στις 4.5.2014, – Ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και κατά του παρατηρητή.

Επιβάλλει στο σωματείο ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ χρηματική ποινή 100 ευρώ( άρθρο15 παρ. 8α του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.)

 

Η Π. Ε. αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του Ν. ΓΕΩΡΓΑΛΑΚΗ ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ καθώς ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε , κι επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτόν παράπτωμα κατά την διάρκεια του αγώνα ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ – ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ που έγινε στο γήπεδο ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΩΝ στις 13.4.2014 – εξύβριση τον διαιτητή. Επιβάλλει ποινή αποκλεισμού για 3 αγωνιστικές ημέρες και χρηματική ποινή 30 ευρώ στον κ. ΓΕΩΡΓΑΛΑΚΗ Ν., ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ ( άρθρο 12 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

 

 

 

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε υπόψη της τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων Πρωταθλήματος (αγώνες κατάταξης) της 14.5.2014 ,της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ Α. Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ 4 ΑΓ.ΗΜ. ΑΠΟ 15.5.2014 ΚΑΙ ΧΡ. ΠΟΙΝΗ 40 €

ΧΑΤΖΗΦΙΛΙΠΠΟΥ Α. ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ 1 ΑΓ.ΗΜ. ΑΠΟ 15.5.2014 ΚΑΙ ΧΡ.ΠΟΙΝΗ10€

FASKO F. Α.Ε ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ 1 ΑΓ.ΗΜ. (Κ)ΑΠΟ 15.5.2014 ΚΑΙ ΧΡ. ΠΟΙΝΗ 10€

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply