Connect with us

6ος Όμιλος

Ερμής Ζωνιανών – Περαμαϊκός 3-1

Published

on

Ζωντανός στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία έμεινε ο Ερμής Ζωνιανών ο οποίος επικράτησε με 3-1 του καταδικασμένου Περαμαϊκού. Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 6′ με γκολ του Δημγκιόκα. Στο 35′ ο Κοζανίδης εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπριλάκης δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε όμως ο επερχόμενος Κανδηλάκης δεν δυσκολεύτηκε να φέρει το ματς στα ίσια. Στο 44′ ο Κοζανίδης έδωσε το προβάδισμα στους Ρεθυμνιώτες, με τον Γκούγκα στο 86′ να εκμεταλλεύεται την ασθενή απόκρουση του Μώτου και με προβολή να γράφει το τελικό 3-1. Δυο λεπτά αργότερα ο Ευαγγέλου είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους .

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Βλάχος, Ρουμπάκης, Πλουσής, Κανδυλάκης, Μπριλάκης, Στ. Κάββαλος, Πρινιανάκης, Κοζανίδης, Βαρούχας (67′ Μπέρκης), Ρηγάκης (73′ Γκούγκας), Ευαγγέλου (90′ Θ. Κάββαλος)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Γιώργος Παπακαλοδούκας): Μώτος, Σαμαράς, Ερρίκος, Ντούμπερετ, Καραγιάννης, Νταλάκος, Ιατρού (47′ λ. τρ. Λαπατάς), Δεμερτζής, Δημγκιόκας, Κωνσταντίνου (53′ Γκιάτης), Ίγκλι.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply