Connect with us

3ος Όμιλος

Ερμής Κιβερίου – ΑΟ Λουτρακίου 1-2

Published

on

Ο Ερμής Κιβεριου αποτελεί την ομάδα που έσπασε το σερί που έτρεχε ο ΑΟ Λουτράκι από την αρχή σεζόν και είχε να κάνει με το γεγονός ότι οι “οράνιε” διατηρούσαν ανέπαφη την εστία τους. Παρ’ όλα αυτά, το συγκρότημα του Νίκου Μεσολόγγη ήταν εκείνο που είχε βαθμολογικό ώφελος αφού επιβλήθηκε με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 2-0 χάρις σε γκολ των Νώτη στο 27′ και Αποστολάκη στο 36′. Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στην επανάληψη μείωσαν στο 64′ με τον Καλογιάννη όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Πάντως θ α πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκρότημα του Λουκά Κούρου έχει τρομερά παράπονα από τη διαιτησία.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ψηλοπαναγιώτης (Μεσσηνίας)

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Λουκάς Κούρος): Κοζιώτης, Τζιέρης, Ζίου, Κάπλατζης, Φίλης, Άνι, Καλυβόπουλος, Καλογιάννης, Κέλι (80′ Άλεξ), Καραγκούνης, Μαρίνης (72′ Ζαραφωνίτης)

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Καλλιακμάνης, Νώτης, Γκαρμίρης, Σιώκος, Μπελεβέτης, Τσώκος, Δημάκης (65′ Σουσούνης), Πέτρου, Χρυσαφίδης, Διαμαντόπουλος (82′ Σπέτσι), Αποστολάκης (74 Παπουτσής).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply