Connect with us

stoplekto

Ερμής Κορυδαλλού – Ίκαρος Καλλιθέας 1-2

Published

on

«Είδε και έπαθε »ο  πρωτοπόρος Ίκαρος Καλλιθέας για  να κάμψει την αντίσταση του αξιόμαχου Ερμή Κορυδαλλού με 2-1 στο 94’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι από τον Θωμά Μακρή. Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε όταν ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε με το χέρι την μπάλα ενώ αυτή κατευθυνόταν στα δίκτυα. Για την ενέργεια του αυτή ο παίκτης του Ερμή αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Για τη φάση αυτή οι του Ικάρου διαμαρτυρήθηκαν ότι η απόκρουση του Γιαννακόπουλου  έγινε μέσα από την γραμμή.

Ο Ερμής  ήταν καλύτερος στο α’ μέρος , αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 23’ με αυτογκόλ του Φραγκουλάκη.

Οι Κορυδαλλιώτες ισοφάρισαν στο 47’ με προβολή του Σάμιου.

Ο Ίκαρος ανέβηκε αισθητά στη συνέχεια πίεσε τους  γηπεδούχους, έχασε ευκαιρίες με πιο σημαντική το δοκάρι του Φέκου στο 93’ . Αμέσως μετά έγινε το πέναλτι που του χάρισε τη νίκη.

Καλός ο διαιτητής Πουλόπουλος.

ΕΡΜΗΣ : Μαυράκης, Σιδηρόπουλος, Πέτρο, Φραγκουλάκης, Πούλιας Αγγέλου( 14’ λ.τρ Κουϊμάνης ) Βικάτος ( 86’ Σατάλογλου ) Γιαννακόπουλος, Σάμιος, Τσατσαρωνάκης Αϊντινάι( 68’ Σταύρου)

ΙΚΑΡΟΣ : Αθανασόπουλος Ν., Εμμανουήλ, Κουντουράς( 88’ Σκούρτας ) Ταράτσας, Λάλα( 24΄λ.τρ. Φέκος) Ομεράι, Ατματσίδης Παπαϊωάννου ( 52’ Γεωργίου ) Μακρής Θ., Στούπης, Μυλωνάς

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply