Connect with us

stoplekto

Ερμής Κορυδαλλού – Στο ίδιο έργο θεατές

Published

on

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του Ερμή Κορυδαλλού.


Στο ίδιο έργο θεατές.

Με το… καλημέρα κάποιοι φρόντισαν να στείλουν το μήνυμα ξεκάθαρα.
“Όσο και να προσπαθείτε, όσο και να ιδρώνετε, όσο και να ματώνετε…
εδώ είναι Πειραιάς”.

Δεν θα μπούμε σε λεπτομερή ανάλυση του αγώνα για να αποδείξουμε πόσο “εχθρική” κυριολεκτικά ήταν η διαιτησία απέναντι στην ομάδα μας στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν με τον Ατρόμητο, απλά θα περιοριστούμε σε κάποιες συγκεκριμένες φάσεις που καθόρισαν το αποτέλεσμα και το αποδεικνύουν περίτρανα.

Δύο γκόλ οφσάιντ

Στο πρώτο ο παίκτης βρίσκεται καθαρά ακάλυπτος στη μικρή μας περιοχή και στο δεύτερο φεύγει εξώφθαλμα πίσω απ την πλάτη της άμυνας μας.

Στο 65′ η μπάλα γυρίζει με τα πόδια απο τον αμυντικό στον τερματοφύλακα, ο οποίος την μπλοκάρει κανονικά.
Πεντακάθαρη φάση και παράβαση.
Κίτρινη κάρτα και έμμεσο φάουλ.
Δεν δόθηκαν ποτέ φυσικά, καθώς πολύ απλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας έπαιζε ήδη με κίτρινη απ το 36′.

Σαν να μην έφτανε αυτό, σε μια φάση στο τέλος του αγώνα και ύστερα από γύρισμα του παίκτη μας στην περιοχή, ο αμυντικός στην προβολή που κάνει να ανακόψει βρίσκει την μπάλα εμφανώς με το χέρι. Σε μια ξεκάθαρη φάση, δεν μας καταλογίστηκε πέναλτι.

Όπως είναι λογικό, η αντίδραση μας ήταν έντονη γιατί δεν είμαστε διατεθειμένοι να παρακολουθούμε απαθείς κάποιους να παίζουν με την ομάδα μας, την ιστορία της, τους κόπους και τον ιδρώτα των παιχτών μας, μέχρι την επόμενη φορά.

Η ομάδα μας ηττήθηκε 2-1 απο τον Ατρόμητο, με τον οποίο δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι και τον ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.

Συνεχίζουμε δυνατοί και ενωμένοι !!

 

Advertisement