Connect with us

3ος Όμιλος

Ερμιονίδα-Λουτράκι 1-1

Published

on

Βαθμό που ισοδυναμεί με την παραμονή στην κατηγορία κατάφερε να αποσπάσει το Λουτράκι στο Κρανίδι μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με την Ένωση Ερμιονίδας. Το συγκρότημα του Νίκου Μεσολόγγη έμεινε όρθιο σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε τη νίκη στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή και πλέον μπορεί να κοιτάζει το μέλλον πιο αισιόδοξα. Στο α’ μέρος όπου το θέαμα δεν ήταν και πολύ καλό, οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο καλές στιγμές με τους Παπουτσή και Σελμανάι με τον Πονηρό να δείχνει τα αντανακλαστικά του, και τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 59′ με τον Μιχαλάκη. Η απάντηση των οράνιε ήρθε 11′ αργότερα, όταν ο Νικολάου ισοφάρισε σε 1-1. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής βρήκε δίχτυα στο 80′ όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τους φιλοξενούμενους να εκφράζουν παράπονα για αυτή τη φάση. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, το Λουτράκι είχε την ευκαιρία να αποδράσει με το διπλό ομως ο Κωβαίος αστόχησε σε τετ-α τετ.

Με τον βαθμό αυτό η Ερμιονίδα βρίσκεται 9η θέση με 26 βαθμούς ενώ το Λουτράκι στην 7η μαζί με την Χαλκίδα έχοντας 29.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Δ. Μαγκαφίνης): Πονηρός, Σκεντεράι, Σαμαράς, Παυλίδης, Μπιμπισίδης, Κιοσσές ( 88΄Τριανταφύλλου) Στάικος, Μαζιώτης ( 69΄Μαρίνης), Ανδριόπουλος, Μιχαλάκης, Σαλταπίδας ( 75΄Τριμπόνιας)

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Ν. Μεσολόγγης): Διαμαντής, Νικολάου, Χατζηστάμου, ( 70΄Χουστουλάκης), Σιώκος, Μαυρέλης, Τσώκος, Β. Παπουτσής ( 60΄Κωβαίος), Μάγκος, Ν.Παπουτσής, Σελμανάι ( 90΄Νώτης), Αποστολάκης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply