Connect with us

3ος Όμιλος

Ερμιονίδα-ΠΑΟ Βάρδας 2-2

Published

on

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν Ένωση Ερμιονίδας και ΠΑΟ Βάρδας σε ένα ματς με τρομερή εξέλιξη το οποίο τα είχε όλα. Μάλιστα, η ισοπαλία αυτή έφερε το συγκρότημα του Δημήτρη Μαγκαφίνη στην 9η θέση με 20 βαθμούς, με τους πράσινους να βρίσκονται στην 6η θέση με 24 πόντους. Μόλις στο 20′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Σκεντεράι, με τον Κωνσταντινίδη στο 21′ να κάνει το 0-1 από την άσπρη βούλα. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση αφού στο 24′ ο Ανδριόπουλος με πλασέ ισοφάρισε 1-1. Στο 61′ ο Σταίκος θα μπορούσε να κάνει το 2-1, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι με τον ίδιο ποδοσφαιριστή πέντε λεπτά αργότερα να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του με πέναλτι που κέρδισε ο Σαλταπίδας από τον Νικολόπουλο. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 84′ ο Γκάτσης με πλασέ με τον Ανδριέλλο στο 2′ τω καθυστερήσεων να αποβάλλεται.

 

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Τσαλίκογλου-Καραθανάσης (Ανατολικής Αττικής)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πονηρός, Σκεντεράι, Σαμαράς, Παυλίδης (88′ Τζιέρης), Μπιμπισίδης, Κιοσσές, Στάικος, Μαρίνης, Ανδριόπουλος (74′ Τριμπόνιας), Μιαλάκης (28′ Μαζιώτης), Σαλταπίδας

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος): Κωνσταντινόπουλος, Αγουρίδης, Παναγόπουλος (57′ Καζαντζής), Νικολόπουλος (69′ Καρούτης), Λουμπαρδέας, Γ. Πολίτης, Γκάτσης, Π. Πολίτης, Ανδριέλλος, Κωνσταντινίδης, Πολυχρόνης (86′ Αποστολόπουλος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply