Connect with us

stoplekto

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Κωφών: Ένα γκολ στέρησε από την Εθνική ανδρών την «4άδα

Published

on

Ένα γκολ στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα, ήταν αρκετό στους Γάλλους, να νικήσουν με 1-0 και να αφήσουν την Εθνική ομάδα εκτός «4άδας» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Κωφών ανδρών, που διεξάγεται στην Αττάλεια της Τουρκίας.
Πλέον οι παίκτες του Γιώργου Καρατζά θα διεκδικήσουν μια θέση μεταξύ 5-8, που θα είναι και η καλύτερη στη διοργάνωση μετά το χάλκινο του Ηρακλείου το 2019 και την 4η θέση του 1995, στο Βερολίνο.
Το γκολ των Γάλλων πέτυχε στο 67’ ο Αντουάν Λε Μπιγκό σ’ ένα παιχνίδι ισορροπημένο τόσο στο Α’ όσο και στο Β΄ ημίχρονο, με σφικτές άμυνες, που φαινόταν ότι όποιος σημείωνε το γκολ, θα ήταν και ο νικητής.
Στο 60΄ο Γιώργος Καρατζάς έκανε αναγκαστική αλλαγή τον Ιωαννίδη, λόγω τραυματισμού, με τον Μικελάτο, τον οποίο έκανε αλλαγή στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τσούτη.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων αγωνίστηκε με 9 παίκτες καθώς αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα οι Τσαμπίκος Ρουφάς και Φώτης Τρικαλίτης.
Το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής, είναι την Πέμπτη (30/5, 10:30), με αντίπαλο την ηττημένη από το ζευγάρι Ιταλίας-Γερμανίας.
Γαλλία -Ελλάδα 1-0 (Ημιχρ.0-0)
Κόκκινες: Ρουφάς (90’+3’), Τρικαλίτης (90’+5’)
Γαλλία: Λερού, Μεντί, Μπερτιέ (54’ Καρέ), Μασού, Λε Μπιγκό, Κοϊτά (73’ Μπρουνετά), Μπαρντέν (54’ Ζουλιανό), Τεοφίλ Ρεκομπέρ, Νοτέν, Κουζεγκαράν, Πολ Ρεκομπέρ (63’ Γκουεό).
Ελλάδα (Γιώργος Καρατζάς): Ανδρεουσόπουλος, Τσιάνος, Τρικαλίτης, Γεωργιάδης, Καράμπελας, Σπίνουλας, Σκέμπι, Ρουφάς, Παυλόπουλος, Ιωαννίδης (60’ Μικελάτος, 90’+1’ Τσούτης), Καραπιπέρης,
#εοακ #hafdeaf #GeneralSecretariatofSports #ΥπουργείοΠαιδείαςΘρησκευμάτωνκαιΑθλητισμού
#EDSO #EuropeanDeafFootballChampionships

 

Advertisement