Connect with us

3ος Όμιλος

Ευχαριστίες από Πανηλειακό

Published

on

«Μια ιδιαίτερη χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία για τον Πανηλειακό μας, αφού η ομάδα κατάφερε να πετύχει τον στόχο που είχε θέσει από την αρχή της σεζόν και αυτός δεν ήταν άλλος από την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες και εν προκειμένω η άνοδος στην Γ’ Εθνική.

Στην πορεία προς την κατάκτηση του νταμπλ, ο σύλλογος είχε την στήριξη πολλών ανθρώπων, γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαίτερα και μας γέμισε με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη για ακόμα περισσότερη δουλειά και νέες επιτυχίες στο μέλλον.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που στάθηκε με κάθε τρόπο στο πλευρό μας και μαζί του αποδείξαμε πως όταν είμαστε ενωμένοι τότε μπορούμε να πετύχουμε πολλά, παρά τις όποιες δυσκολίες εμφανιστούν στο δρόμο μας.

Η πανηλειακή κίνηση  «ΠΥΡΣΟΣ» όμως δεν είναι ένα κλειστό club για λίγους μόνο ανθρώπους. Κάθε συμπολίτης μας, τόσο από τον Πύργο, όσο και από ολόκληρο τον Νομό είναι ευπρόσδεκτος και αρκεί μία και μόνο προϋπόθεση: Να αγαπά τον Πανηλειακό μας και να θέλει να τον δει εκεί που του αξίζει!

Γι’ αυτό και τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν οι διεργασίες έτσι ώστε ο «ΠΥΡΣΟΣ» να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο και καλούμε όσους θέλουν και έχουν την δυνατότητα, να συμπορευτούν μαζί μας και όλοι μαζί να κάνουμε τον Πανηλειακό ακόμα μεγαλύτερο.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή, η ομάδα είχε την στήριξη των χορηγών της που της προσέφεραν μεγάλη οικονομική και υλική βοήθεια και χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εύκολο. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και τους καλούμε να συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα!

Κλείνοντας, θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τους καταπληκτικούς φιλάθλους μας, οργανωμένους (RED BOYS) και μη, που μας ακολούθησαν στο φετινό ταξίδι και τους ζητάμε τη νέα χρονιά να συνεχίσουν να είναι δίπλα μας με ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια και συμμετοχή και ακόμα περισσότερο πάθος».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply