Connect with us

stoplekto

Ευχαριστεί χορηγούς ο Πανναυπλιακός

.

Published

on

”Θέλουμε σαν Δ.Σ του Πανναυπλιακού να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς μας που σε αυτην την εξαιιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία στέκονται δίπλα στην ομάδα και βοηθούν στη λειτουργία της.

Ειδικά ευχαριστούμε το κατάστημα GOODY’S στο Ναύπλιο και προσωπικά τον κ. Ηλία Πουρσανίδη καθώς και το ΙΚΤΕΟ AUTOVISION και τον κ. Περίανδρο Τσαίρη για την ευγενική τους προσφορά.

Μακάρι, έστω και τώρα να βρεθούν περισσότεροι επιχειρηματίες που θα στηρίξουν την προσπάθεια που κάνουμε. Υπενθυμίζουμε ότι χωρίς την αρωγή τους τα πράγματα θα είναι δυσκολότερα ..από δύσκολα !!

Τέλος, ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας ότι πριν δέκα ημέρες είχαμε σύσκεψη στο δημαρχείο Ναυπλίου παρόντος του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου, μελών του Δ.Σ μελών της Λέσχης Φίλων καθώς και οι αρχηγοί της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ζητήσαμε ως άμεση βοήθεια του Δήμου προς τον Πανναυπλιακό την μεταφορά της ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης στην Χαλκίδα την ερχόμενη Κυριακή.

Οφείλουμε να εκτιμήσουμε ότι ο Δήμαρχος άκουσε με ενδιαφέρον τα αιτήματά μας και το γεγονός αυτό μας κάνει αισιόδοξους ότι την Πέμπτη 25/10 που έχουμε ανανεώσει το ραντεβού μας, η απάντηση της Δημοτικής αρχής θα είναι θετική.

Μια τέτοια εξέλιξη θα βάλει ακόμα ένα λιθαράκι στο τιτάνιο αγώνα που δίνουμε ώστε να παραμείνει ο Πανναυπλιακός μας ,άξιος πρεσβευτής του Ναυπλιώτικου αθλητισμού”.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply