Connect with us

Uncategorized

Εύκολα ο Πανναυπλιακός 5-0 τον Ασπρόπυργο…

Published

on

Υγιεινό περίπατο πραγματοποίησε εχθές το μεσημέρι η ομάδα του Πανναυπλιακού η οποία διέσυρε με το διαστημικό(!) 5-0 τον αδύναμο Ασπρόπυργο. Η ομάδα από το Ναύπλιο μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 22′ με το Νικολέτο, για να έρθει ο Λούπας στο 29′ και να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Οχτώ λεπτά αργότερα ο Αγγελόπουλος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, με το Παπουτση στο 78′ και το Μιχαλόπουλο στο 83′ να διαμορφώνουν το τελικό 5-0. Να σημειωθεί ότι στο 60′ οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με το Χατζησοφρονίου να μην μπορεί να νικήσει το Τσίγκο. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Ρούτσι (ΣΔ Κορίνθου)

 

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Λάσκαρης, Ζαχαράκης, Παπουτσής, Γκολέμης, Ζίου, Καραμάνος (46′ Τσουρδίνης), Αγγελόπουλος, Χατζησοφρονίου, Λούπας (46′ Μιχαλόπουλος), Νικολέτος, Καραγκούνης

 

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Τσίγκος, Αντωνιάδης (46′ Καμενίδης), Φραγκόπουλος, Πεΐδης, Σημαιοφορίδης, Μαυρίδης, Μαρτίδης (40′ Μουζάκας), Ράντζας, Σιδηρόπουλος, Βασιλειάδης, Λακάι (78′ Αναστασιάδης).

Γράφει ο Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply