Connect with us

Uncategorized

Εύκολα 5-0 η Ερμιονίδα την Δάφνη Ερυθρών…

Published

on

Άνετη και καθαρή νίκη με 5-0 επί της Δάφνης Ερυθρών πέτυχε η Ένωση Ερμιονίδας,. Το α’ πρώτο μισό του αγώνα ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, αφού με τη συμπλήρωσε 12’ ευτύχησαν πάρουν το προβάδισμα, χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Δημητρόπουλος. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με το 1-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου. Το β’ μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο, με τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης να μπαίνουν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα στο 52’ με το Στάμο. Επτά λεπτά αργότερα ο Δερμιτζάκης σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του, ενώ στο 82’ ο ίδιος παίκτης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Δερμιτζάκης θα μπορούσε να είχε πετύχει χατ-τρικ όμως το δοκάρι του στέρησε την ευκαιρία. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 90’ ο Τζώρτζης. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Νικολόπουλος με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Καρβούνη (ΣΔ Μεσσηνίας).

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : Καταχανάκης Κωνσταντινίδης , Μπούρας, Τσολακούδης, Δημητρουλόπουλος,( 64 Αντωνόπουλος ) Στάμος ,Κρίστο, ( 62 Στάικος) ,Cojocaru , Σωπιάδης ,( 75 Μενίκου) Δερμιτζάκης, Τζώρτζης

ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ : Λαινιώτης , Δερβίσης,Κουλε, Μάγκας, Κουτσοδήμος Μην. Γκουρλής, Μακρής, Κουτσοδήμος Δημ, Ανέσττης, ( 62 Κώνστας) , Νικολάου, Κουτσοδήμος Παναγ.

 

Γράφει: ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply