Connect with us

3ος Όμιλος

Εύκολο απόγευμα για Πανελευσινιακό 4-0 στην Ζάκυνθο

Published

on

Σαρωτικός ο Πανελευσινιακός  έκανε «περίπατο» στην Ζάκυνθο επικρατώντας με 4-0 του Ζακυνθιακού και βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «σταχυοφόροι» άνοιξαν το σκορ στο 31 με σουτ του Γκεμίση έξω από την περιοχή (0-1) και διπλασίασαν τα τέρματα τους δύο λεπτά αργότερα με κοντινό πλασέ του Κουσκουνά (0-2). Στο 79’ ο Μαρής με προβολή σημείωσε το 0-3 και στο 82’ ο Τζιαφέρης έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα της ομάδος του διαμορφώνοντας το τελικό 0-4. Στο 86’ τραυματίστηκε ο Ευθυμιάδης και οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο καθώς ο τεχνικός των νικητών είχε πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές του.

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Σπύρος Αντωνόπουλος):  Κουρλός, Τσαλέκου, Μαλλιάς, Τζιαφέρης Θ., Νίκου, Σούρμπης (46’ Φυτόπουλος), Πέττας (41’ Κάρδαρης), Τόγιας, Καραμαλίκης (75’ Κολοβάκης), Κόλα, Καλογέρης

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Ψιμουλάκης):  Πουρής, Κωνσταντινίδης, Παπαπαναγιώτου, Χαρούζα, Μαρής, Ριζογιάννης, Δουκάκης, Μακρίδης, Κουσκουνάς (62’ Γκέσιος), Γκεμίσης (66’ Ευθυμιάδης), Φλίγκος (74’ Μπουσινάκης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply