Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Εύκολο διπλό ο ΠΟΨ, 5-0 το Καλαμάκι

Published

on

Κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον χαρισματικό σκόρερ που ακούει στο όνιμα Σπύρος Σπυριδάκης, ο ΠΟΨ νίκησε εκτός έδρας το Καλαμάκι με 5-0 και διατήρησε τις (λιγοστές) ελπίδες του για άνοδο.

Εφτασε έτσι τους 59 βαθμούς, ενώ το Καλαμάκι έμεινε στους 43.

Στο 15′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Παυλίδη, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Το εκτέλσε εύστοχα ο Σπυριδάκης κανοντας το 0-1, ενώ ο ίδιος παίχτης στο 25′ έκανε το 0-2, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 60′ ο Σανιάνγκ έκανε το 0-3, και στο 65′ ο Ηλιακίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Στο 68′ ο Σπυριδάκης ολοκλήρωσε το προσωπικό του ρεσιτάλ κάνοντας χατ τρικ και διαμορφώνοντας το τελικό 0-5.

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Γιάννης Καραΐνδρος): Γεωργούσης, Λεΐσος, Γαλιατσάτος, Καλογερόπουλος, Παυλίδης, Κυργοτάσης, Μπουζιουρής, Παπαϊορδάνου, Παππάς (64′ Κάλφας), Κούτσης (46′ Κιριμλιόγλου), Γιανναράκος (74′ Αγγελόπουλος)

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Χρανιώτης, Τσελίκας (56′ Τσίκος), Γιατράκος, Κούκος (67′ Παρασκευόπουλος), Τρυφωνίδης, Μακρίδης, Ηλιακίδης, Γεντίκης (56′ Γραμμένος), Σπυριδάκης, Μαραβελάκης (67′ Κώτης), Σανιάνγκ (74′ Βογιατζόπουλος).