Connect with us

Uncategorized

Ζάκυνθο : Αναχώρησε για Αθήνα

Published

on

Xθές το μεσημέρι στις 3:00 η αποστολή της Ζακύνθου αναχώρησε για την Αθήνα όπου σήμερα (14:30) θα αντιμετωπίσει για τη πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εκτός έδρας τον Φωστήρα. Ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» Ζόραν Γέφτοβιτς πήρε μαζί του 16 παίκτες οι οποίοι είναι οι εξής:

Βασιλακόπουλος, Παλιούρας, Μάγκας, Τσολακούδης, Τσίλης, Τσορμπατζίδης, Πετράκος, Καλόγερος, Φιλάι, Μιλόσεβιτς, Παπαστεργίου, Τσίτσης, Κερμενίδης, Βυθούλκας, Σιάννης, Σολομωνίδης.

 

«Αφήνουμε πίσω μας τον Αιγινιακό»

 

Ο τεχνικός της Ζακύνθου Ζόραν Γέφτοβιτς μίλησε στο «Ionian sports.gr» και αναφέρθηκε στη πορεία που πρέπει να έχει η ομάδα του στη συνέχεια. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σέρβος κόουτς:

«Θέλουμε να αφήσουμε στο παρελθόν την ήττα από τον Αιγινιακό, ως μια κακή παρένθεση από τα λάθη της οποίας θα μάθουμε και θα είμαστε καλύτεροι στο μέλλον. Το σκορ ήταν βαρύ και ελοχεύει ο κίνδυνος τα μικρά παιδιά που διαθέτει η ομάδα να μη μπορέσουν να σηκώσουν το κεφάλι και να συνεχίσουν. Γι αυτό προσπάθησα να τονώσω την ψυχολογία τους και να καταλάβουν ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Προσπάθησα επίσης να αντιληφθούν τα λάθη που έκαναν ώστε να αποφύγουν να τα επαναλάβουν στο αυριανό ματς για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι τα παιδιά θα ανταποκριθούν καλά και θα παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια”»

 

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply