Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ζωντανή η Κηπούπολη, 5-0 τον ΑΟ Ιλίου

Published

on

Στα χέρια της κρατάει πλέον την υπόθεση παραμονής η Κηπούπολη, που επικράτησε με 5-0 επί του πολύ νεανικού ΑΟ Ιλίου και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις ήττες του Καματερού και του Παλαιού Φαλήρου.

Εφτασε έτσι τους 17 βαθμούς και αν νικήσει την τελευταία αγωνιστική τον Ηλυσιακό θα παραμείνει στην κατηγορία. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα ΑΟ Ιλίου- Παλαιό Φάληρο για να μάθει την  τύχη της…Οι φιλοξενούμενοι, που αξίζει να σημειωθεί πως αγωνίστηκαν με 9 παιδιά από το εφηβικό πάλεψαν όσο μπορούσαν, μένοντας τελικά στους 7 βαθμούς.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν ο Παούρης στο 40′, ο Κουτρούλης στο 42′, ο Καλέμης στο 51′, ο Στρέμπας στο 67′ και ο Οκσίσογλου στο 75′.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κυρίου, Κολοβός (70′ Φαρμάκης Β.), Αγγελόπουλος (55′ Σταματογιαννόπουλος), Σαββουλίδης, Παούρης, Μπούσκος, Οκσίσογλου, Φαρμάκης Ι. (70′ Σπανουδάκης), Καλέμης (65′ Τσέας), Λιαγκόζης, Κουτρούλης (55′ Στρέμπας).

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Καββαδίας (76′ Κασαβίτας), Γκέκας, Λάγιας, Μανιδάκης, Πανέρης, Δράκος (55′ Πυργιώτης), Κουργιαλής (34′ Ζούκας), Σκαμάνης, Κιτσώνης (55′ Γεωργούλας), Λερούτσος, Ρώιμπας (76′ Λούτσας).