Connect with us

Uncategorized

Ζωντανή η Ρόδος 2-1 τους Τράχωνες

Παλεύουν για παραμονή τα ελάφια

Published

on

Ζωντανή στην υπόθεση παραμονής στην κατηγορία παρέμεινε η Ρόδος που νίκησε με 2-1 τους Τράχωνες.

Ο αγώνας άρχισε με εικοσάλεπτη καθυστέρηση αφού οι γηπεδούχοι αναζητούσαν χρήματα για να πληρώσουν τους διαιτητές της αναμέτρησης ενώ όλο το σκηνικό διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 53’ μετά από λάθος της άμυνας της Ρόδου, ο Κόρδος πλάσαρε και έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης. Στη συνέχεια τα «ελάφια» ανέβασαν στροφές και πίεσαν για την ισοφάριση. Κάτι που κατάφεραν στο 82’ όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γκινή. Ο Φράγκος ευστόχησε από την άσπρη βούλα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

 

Η Ρόδος που καιγόταν για το παιχνίδι κατάφερε να πάρει το τρίποντο όταν στο 85’ ο Καταπόδης έκανε τη σέντρα και ο Φράγκος με πλασέ έγραψε το 2-1.

 

ΡΟΔΟΣ: Τόππος, Πατούχος, Καταπόδης, Καρπαθάκης, Γιορμπαλίδης, Θαμνόπουλος, Δανάς, Καλημέρης (89’ Σώτας), Γκινής, Φράγκος (90’ Ριζόπουλος), Ορφανίδης (89’ Νίκανδρου)

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Αγγελάκος, Κατσούλης, Τσιόνης, Ντεντόπουλος, Μιχαηλίδης, Γούλας (86’ Κακούτης), Παυλίδης (65’ Βασίλης), Λουλάς, Ρίζος (73’ Πάσαρης), Κόρδος, Χριστόπουλος

 foto: xxsports.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply