Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηλιούπολη-Βοτανικός 2-1

Published

on

Αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία έκανε η Ηλιούπολη καθώς επικράτησε με γκολ του Συμεωνίδη στις καθυστερήσεις με 2-1 του σκληροτράχηλου Βοτανικού φτάνοντας στην 9η θέση τη Διάνα Ηλιούπολης. Το συγκρότημα του Μάκη Μπαλαγιάννη έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες μετά το διπλό στην Πετρούπολη πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, αφού δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν αρκετά καλά και πήραν κεφάλι στο σκορ στο 40′ με γκολ του Κατσούδα όμως αποχώρησαν από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι όντας πικραμένοι από τον τρόπο που ήρθε η ήττα. Μετά το τέρμα που δέχτηκε η Ηλιούπολη ανέβασε στροφές ωστόσο το έργο της δυσκόλεψε στο 48′ όταν την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Μελετιάδης με δεύτερη κίτρινη. Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 56′ όταν αποβλήθηκε ο Θεοδωρέλος για τον Βοτανικό, με τον Γεμιστό στο 59′ να ισοφαρίζει σε 1-1 με πέναλτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκε ο Βοτανικός. Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Ήλιος βγήκε μπροστά για να πετύχει το τέρμα που θα του έδινε τη νίκη και το έκανε στο 4′ των καθυστερήσεων χάρις σε γκολ του Συμεωνίδη.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης) Τικταπανίδης, Θάνος, Συμεωνίδης, Τερλελής, Μελετιάδης, Σκούρας, Ζουμπουνέλης, Γάγγος, Γεμιστός, Καρύδης (52′ Κουκιάς), Ορφανός.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: Ρούσσος, Κολάγκι (63′ Φιλόπουλος), Ντάμας, Μονδέλος, Κατσούδας, Ρακιντζής, Σπυροπάλι, Ελ Ράντι, Θεοδωρελλος, Σκεύης (88′ Παλαιός), Τζαβάρας (75′ Ευθυμιόπουλος).

foto sportifico

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply