Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηλιούπολη-Άγιαξ Ταύρου 2-2

Published

on

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η Ηλιούπολη έμεινε στην ισοπαλία αυτή τη φορά με σκορ 2-2 κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου. Πάντως, το αποτέλεσμα θεωρείται στραβοπάτημα για τον Ήλιο καθώς δεν κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή μαζί μετά τις νίκες των Δόξα Βύρωνος και Πανερυθραϊκός. Από την άλλη, ο Άγιαξ Ταύρου ξεκόλλησε από την τελευταία θέση μετά από καιρό φτάνοντας τους οκτώ βαθμούς, βάζοντας από κάτω τη Διάνα Ηλιούπολης.

Στο 33′ ο Γεμιστός έκανε το 1-0, με τον Γάγγο στο 57′ να διπλασιάζει τα τερματα του Ήλιου. Στο 66′ ο Βαμβακερής αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, με τον Θεοφάνους να παίρνει το ριμπάουντ μετά το πέναλτι που απέκρουσε ο Αδάμης και να μειώνει σε 2-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 86′ ο Γεωργακόπουλος.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Κ., Νικολάου Χ. – Μητράκος

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Αδάμης, Μπούρσαλης, Μυτιληνός (82΄Συμεωνίδης), Τερλελής (28΄Βαμβακερής), Ρωμανός, Σκούρας, Ζουμπουνέλης, Παπακωνταντίνου, Γεμιστός, Ανδριανόπουλος (68΄Χουχουλής), Γάγγος.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Κόρδας, Στασινόπουλος, Λέκκας, Γεωργακόπουλος, Καντέλι, Θεοφάνους, Ερμάλ, Σερδενές (80’ Βενάκης), Κούρτι (55΄Σιώζος), Βαζαλαμάτης, Παληγεώργος (86΄Μπίζι)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply