Γ Εθνική
Ηλυσιακός- Αίας Σαλαμίνας 2-2
Αν και προηγήθηκε με 2-0, ο Ηλυσιακός δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Αίαντα Σαλαμίνας, με τις δύο ομάδες να μένουν τελικά στο 2-2.
Ο Ηλυσιακός έχει πλέον 12 βαθμούς και ο Αίαντας 11.
Στο 10′ ο Φουκαράκης έκανε το 1-0, με τον Τσίπρα στο 23′ να κάνει το 2-0. Στο 30′ ο Κατσής μείωσε σε 2-1, με τον Τόσκα στο 73′ να διαμορφώνει το τελικό 2-2.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Κανταράκης, Πριόνας (75’ Δεστούνης), Παρασκευόπουλος, Τσιμιδόπουλος, Μπελεβώνης, Γκόγκα, Φουκαράκης (84’ Κεχρής), Καραγιάννης (75’ Μπινέρι), Διαμαντόπουλος, Ψύχας, Τσίπρας.
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Μουζάκης, Τόσκα, Γκουτίδης (84’ Αναγνώστου), Κουτσοποδιώτης, Κρητικός, Ξενοπανάγος (61’ λ.τρ. Τζαβάρας), Καρατζάς, Τσιάβος (71’ Λαύκας), Κατσής (71’ Γκαρτζονίκας), Σαχόλι, Παπασωτηρίου (46’ Μαγκλογιάννης).

