Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηράκλειο: Ιδανικός επίλογος!

Published

on

Με το καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα μας, κερδίζοντας στο παιχνίδι του Σαββάτου εκτός έδρας με 2-0 τον Αστέρα 2004! Οι «κυανόλευκοι» έβαλαν τέλος σε μα επιτυχημένη χρονιά, με τους ιθύνοντες του σωματείου από τα βόρεια προάστια να μένουν ικανοποιημένοι! Από εκεί και πέρα όσον αφορά τα αγωνιστικά, το α’ μέρος πέρασε απαρατήρητο, καθώς δεν δημιουργήθηκε κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από τις δυο εστίες. Ωστόσο στο β’ μέρος οι ποδοσφαιριστές μας βελτίωσαν αισθητά την απόδοση τους, φτάνοντας στο γκολ μόλις στο 3′ της επανάληψης με το Χρήστο Γκροπάϊ να γράφει το 1-0. Στο 75′ ο Βασίλης Καφετζής πιστοποίησε ότι διανύει περίοδο εξαιρετικής κατάστασης, σημειώνοντας το τελικό 2-0. Αξίζει να σημειωθεί πως στο 83′ ο Σκούρας είχε προσπάθεια στο δοκάρι για λογαριασμό των γηπεδούχων. Διαιτητές ήταν οι Ν. Φωτόπουλος, Γουρνιάς και Σαράκης.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Λώλος, Κοτσαύτης (56′ Πρασσάς), Αρντίτ, Αντωνόπουλος, Σκούρας, Χαζίζας, Σαπλαούρας (60′ Βιτζηλαίος), Μπουφίδης, Γιαννουλάκης (56′ Λουδουκάκης), Καλύβας, Ψαραδέλης

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Τριανταφύλλου, Κωνσταντινίδης, Πετρίτσης (69′ Παπαδόπουλος), Μπαλαρής, Σαζακλής, Χριστοδούλου, Κατσούλης, Λέκκας, Γκροπάι (80′ Ιακωβίδης), Καφετζής Β., Μεώνης (46′ Τσαλιαγκός)

Kυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply