Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηράκλειο- Χαραυγιακός 2-2

Γύρισε το ματς το Ηράκλειο

Published

on

Για ακόμη ένα παιχνίδι το Ηράκλειο «πλήρωσε» την απειρία του στις στημένες φάσεις, καθώς μετά από ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη ένταση και πάθος έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με το Χαραυγιακό. Στο α’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Λευτέρη Αλεξάκη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να επιβάλλουν από νωρίς το ρυθμό τους. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όταν με τη συμπλήρωση μισής ώρα παιχνιδιού ο Μακρίδης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπρούνο ο οποίος βρέθηκε μέσα στην περιοχή, ”νίκησε” στον αέρα τους αμυντικούς των «κυανόλευκων» γράφοντας το 1-0.

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα, το οποίο θα τους έβαζε και πάλι στο παιχνίδι, όμως σε μια ανύποπτη φάση οι «κιτρινόμαυροι» διπλασίασαν τα τέρματα τους . Συγκεκριμένα στο 55′ ο Μακρίδης βρήκε με ωραία σέντρα τον Παπαδημητρίου και ο τελευταίος με δυνατή κεφαλιά έκανε το 2-0. Αυτό το τέρμα φαίνεται να ”πείσμωσε” για τα… καλά τους Ηρακλειώτες οι οποίοι στη συνέχεια ξεκίνησαν… την αντεπίθεση τους. Στο 68′ ο Βασίλης Καφετζής βρήκε με ωραία εκτέλεση φάουλ τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο από δεξιά, με το τελευταίο να σεντράρει μέσα στην περιοχή και το Κώστα Πετρίτση με ωραία κεφαλιά «ψαράκι» να μειώνει σε 2-1. Δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90′ οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, όταν ο Ανδρέας Κατσούλης έστρωσε τη μπάλα έξω από την περιοχή στο Βασίλη Καφετζή, με τον αρχηγό του Ηρακλείου να πιάνει ένα καταπληκτικό σουτ και τη μπάλα να καρφώνεται στα δίχτυα της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Κωνσταντάρα.

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Τριανταφύλλου, Κωνσταντινίδης, Πετρίτσης, Μπαλαρής, Αναγνωστόπουλος (60′ Σπυρόπουλος Χρ.), Λέκκας (65′ Δαυίδ), Κατσούλης, Χριστοδούλου, Λιόνας (35′ Τσαλιαγκός), Καφετζής Β., Σπυρόπουλος Π.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Κωνσταντάρας, Παπαδόπουλος (46′ Μπιρμπίλης), Παπαδημητρίου, Παπαδάκης, Λυμπερόπουλος, Τσιούγκος (54′ Τόρι), Τσαφταρίδης, Κρητικός, Γούσης (82′ Κουλουρίδης), Μακρίδης, Μπρούνο.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply