Connect with us

stoplekto

Η ΑΕ Μοσχάτου ευχαριστεί τον Δήμαρχο Ανδρέα Ευθυμίου

Published

on

Tην ικανοποίηση για την θερμή συμπαράσταση του Δημάρχου Ανδρέα Ευθυμίου προς τον σύλλογο εξέφρασε με επιστολή του ο πρόεδρος της ΑΕ Μοσχάτου Στέφανος Φαναρίτης.

Συγκεκριμένα αναφέρει :

«Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια εκ μέρους της Αθλητικής Ένωσης Μοσχάτου τον Δήμαρχο κύριο Ανδρέα Ευθυμίου, για την πολύτιμη διαχρονικά βοήθεια που προσφέρει στα αθλητικά σωματεία της πόλης μας και ειδικότερα μιλώντας, στο σωματείο μας. Σε τόσο δύσκολους καιρούς ο δήμαρχος μας, ο δήμος καταφέρνει να δίνει ανάσες ζωής με την επιχορήγησή του στους αθλητικούς πυρήνες της πόλης μας. Το γεγονός αυτό οφείλει να τύχει μεγάλης αναγνώρισης καθώς λίγοι δήμοι πανελλαδικά το καταφέρνουν. Ένα θερμό ευχαριστώ ανήκει σε όλους επίσης. Στον γενικό γραμματέα κύριο Μάνο Αντωνάκο που ανησυχεί για όλους τόσον θεσμικά όσον και φιλικά σαν αγνός φίλαθλος, στον Γιώργο Φελλά που είναι πανταχού παρών και στον Δημήτρη τον Κόλλια. Μεγάλο το ευχαριστώ σε όλους του συμβούλους της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και στους επικεφαλείς των παρατάξεων καθώς πάντα στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και ψηφίζουν τις προτάσεις στηρίζοντας τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Μπράβο σε όλους που ξαναλέω στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και δεν ψάχνουν στείρες αντιπαραθέσεις σε σημεία που δεν προφέρονται όπως ο αθλητισμός. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ. Πρέπει να πω ότι ειδικά η ομάδα μας η ΑΕ Μοσχάτου είναι η αγαπημένη όλων και πραγματικά αξίζει να επισημανθεί ότι με τον τρόπο τους όλοι είναι κοντά μας όποτε χρειαστεί. Η βοήθεια όλων είναι αναγκαία όσο και η παρουσία τους κοντά μας. Επειδή όλοι ξέρουν ότι εγώ λέω ότι βλέπω, δεν είμαι πολιτικός και δεν κάνω πολιτική με την ΑΕΜ θέλω να υπερθεματίσω σε κάποια πράγματα και να αναφέρω τα εξής: Ο Δήμαρχος είναι παρών σε κάθε δυσκολία και βοηθάει ενεργά τόσον εμάς όσον και τα υπόλοιπα σωματεία, παντοιοτρόπως. Αγαπάει τον αθλητισμό και δεν κάνει εκπτώσεις. Κάθε άλλη

θεώρηση κατά την γνώμη μου τον αδικεί. Κάνει πολλά που δεν φαίνονται και ούτε καν τα διαφημίζει γιατί το θεωρεί καθήκον του. Επιτρέψτε σε μερικούς να ξέρουμε κάποια πράγματα πιο βαθειά… Δεν μπορώ να τον ξεχάσω καβάλα στα κάγκελα σαν οπαδό την δεκαετία του 70 και του 80 να στηρίζει με πάθος… δεν μπορώ να τον ξεχάσω να μπαίνει στο πούλμαν ασπίδα προστασίας σε δύσκολες έδρες… και άλλα πολλά. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΦΙΛΕ ΑΝΔΡΕΑ. Ξαναλέω, ευχαριστώ τους πάντες γιατί εμείς σαν ΑΕΜ έχουμε αισθανθεί αγάπη από όλους με τις ανάλογες βοήθειες. Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Δεν έγραψα τα ανωτέρω σε σχέση με κάτι άλλο….δεν υπάρχει κάτι από πίσω…. θα το έγραφα έτσι και αλλιώς. Ο Δήμαρχος αγαπάει τον αθλητισμό και θέλει όλες οι ομάδες του δήμου, όλα τα σωματεία να πηγαίνουν καλά και να είναι αθλητικοί πρεσβευτές του Δήμου. Δεν έχει λόγο να απομειώσει μια ομάδα στενοχωρώντας μια μεγάλη μερίδα πληθυσμού. Προβλήματα πάντα θα υπάρχουν αλλά έχω διαπιστώσει περίσσευμα καλής θέλησης. Ευχαριστούμε…ΟΛΟΥΣ»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply