Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Η Αθήνα ψήφισε..(φωτo)

Για τέταρτη συνεχή τετραετία θα είναι πρόεδρος της ΕΠΣΑ ο Παναγιώτης Δημητρίου

Published

on

Σε μία λαμπρή εκδήλωση από πλευράς ΕΠΣΑ τα σωματεία της Αθήνας έδωσαν το παρών το απόγευμα της Δευτέρας 4/2 στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» ώστε να ψηφίσουν για το νέο ΔΣ της Ένωσης. Μάλιστα και η διαδικασία ήταν απολύτως άψογη καθώς πραγματοποιήθηκε με ταχύτατους ρυθμούς αφού υπήρχαν τρία παραβάν για τους παράγοντες που ήθελαν να ψηφίσουν. Στην διαδικασία παρευρέθηκαν 136 σωματεία.

Οι ψήφοι που έλαβε το ΔΣ

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Δημητρίου έλαβε 127 σταυρούς προτίμησης, ενώ υπήρξε μόλις ένα ψηφοδέλτιο βρέθηκε άκυρο. Ακολουθούν κατά αλφαβητική σειρά τα 15 τακτικά μέλη του ΔΣ που εκλέχτηκαν (στην παρένθεση οι ψήφοι που έλαβαν), εν συνεχεία τα αναπληρωματικά μέλη, καθώς και τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής:

Τακτικά μέλη ΔΣ: Βαφειάδης (74), Δημητρίου (127), Ευστρατίου (63), Κασκαντίρης (63), Λαδάς (73), Δημητσιάνος (68), Λυμπέρης (65), Νικόπουλος (88), Ξυπνητός (75), Παπαδόπουλος (86), Πανταζής (79), Παπαμανώλης (68), Ρούσσος (75), Στρατής (69), Στυλιανού (68).

Αναπληρωματικά μέλη: Ζεϊμπέκης (71), Καλαϊτζόγλου (81), Καρβελέας (74), Κοσκινάς (59), Πατρικάκης (54)

Τακτικά μέλη Εξελεγκτικής Επιτροπής: Ασωνίτης (71), Ντάνη (79), Ρουμελιώτης (69)

Αναπληρωματικά μέλη: Αλβανός (79), Ιωακείμ (72)

*Ύστερα από πρόταση του Παναγιώτη Δημητρίου, την εφορευτική επιτροπή αποτέλεσαν ο πρώην γενικός γραμματέας της ΕΠΟ Γιώργος Θωμαΐδης, η δικηγόρος Κυριακή Γιοχαλή και ο Βασίλης Γιαννόπουλος. Επίσης, Γραμματέας συνέλευσης ήταν ο Στέφανος Ιντζόγλου.

*Πριν την έναρξη της διαδικασίας και ύστερα από πρόταση του κ. Δημητρίου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Γιώργο Ζακόπουλο και Γιώργο Χατζή.

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply