Connect with us

Γ Εθνική

Η απάντηση του ΑΟ Χαϊδαρίου στον Δήμο

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε ο ΑΟ Χαϊδαρίου…

Αγαπητέ Δήμαρχε, αγαπητοί Χαϊδαριώτες φίλαθλοι και γονείς.

 

Αυτό που ζούμε αυτές τις ημέρες, είναι πραγματικά εξωπραγματικό και τελείως εξουθενωτικό.

 

Αντί να προετοιμαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις στο νέο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, που με την περσινή πορεία του Συλλόγου μας, μπήκε ξανά στο Ποδοσφαιρικό χάρτη, αντιμετώπισε με επιτυχία ιστορικές ομάδες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, “ανάγκασε” αντίπαλους να δώσουν συγχαρητήρια για την Χαϊδαριώτικη φιλοξενία και την Κυριακάτικη γιορτή εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αναλωνόμαστε στο να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες σε θέματα που αποδεικνύονται «δια γυμνού οφθαλμού».

 

Ενημερώνετε τους Χαϊδαριώτες με την απάντησή σας, ότι «σύμφωνα με το πρόγραμμα που προτάθηκε από την υπηρεσία (;;) και την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, ο Α.Ο. Χαϊδαρίου παίρνει για την φετινή χρονιά συνολικά περισσότερες ώρες σε σχέση με πέρσι.»

Μα καλά, δεν ξέρετε να μετράτε ?

 

“Τάκης Χαραλαμπίδης”

2023-2024 : 21 ώρες σε μισό γήπεδο

2024 -2025 : 18 ώρες σε μισό γήπεδο. (Τρίτη δεν υπάρχουν Ακαδημίες Χαϊδαρίου)

 

“Αθλητικό Κέντρο Δάσους”

2023 – 2024 : 8 ώρες σε μισό γήπεδο ( -2 που τις παραχωρήσαμε σε γειτονικό σωματείο)

2024 – 2025 : 6 ώρες σε μισό γήπεδο (1 ανά ημέρα)

 

Η παρουσίαση του προγράμματος είναι “δια γυμνού οφθαλμού με τα χρώματος”.

 

Δώσατε την 1η μεσημεριανή ώρα 15:30 – 17:00 με τόση άνεση και ευκολία στην Χαϊδάρι Β που γνωρίζεται ότι κατεβαίνει ισότιμη στο Πρωτάθλημα Γ Αθηνών, όπως και οι υπόλοιπες γειτονικές ομάδες του Αστέρα, Δάσους, Θρίαμβου και απαρτίζεται από ιδίους αθλητές και με τις ίδιες επαγγελματικές ανάγκες όπως και οι υπόλοιπες ομάδες. Άρα, μας κάνετε χάρη ;

 

Που είναι η ισοτιμία όπως αναφέρετε και σηκώνετε και σημαία ;

 

Επίσης, “δια γυμνού οφθαλμού” φαίνεται σε τόσους γονείς στις εξέδρες, πόσα παιδιά μας προσπαθούν να εκπαιδευτούν σε μισό γήπεδο, και στο άλλο μισό, άλλα παιδιά εκπαιδεύονται με την άνεση τους που τους παρέχει το πρόγραμμά σας.

 

Πράγματα που είναι ήδη αντιληπτά, γνωστά και χιλιοειπωμένα αλλά οι ώρες είναι ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ. (φώτο)

 

Όσο για το νέο γήπεδο στο Πάρκο Ιστορικής Μνήμης (Αττικό), εσείς μας ενημερώσατε ότι θα παραδοθεί στα μέσα του 2025 και θα πιέσετε τον εργολάβο για παράδοση νωρίτερα. Ποιος μπορεί να προγραμματίσει, ώρες, μέρες, μήνες, χρόνια, όταν κάτι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Οι γονείς, θα πρέπει να έχουν το πρόγραμμα δραστηριοτήτων όσο πιο νωρίς γίνεται. Γονείς είστε και ξέρετε. Ή κάποιοι άλλοι ξέρουν και όχι εμείς ; Πάει και αυτός ο μύθος.

 

Είναι γεγονός ότι προσκλήθηκαν όλες οι ομάδες άλλα δεν ήρθε μία, που όλος τυχαίος, πήρε ώρες Ακαδημιών και ας απαρτίζεται από 40-50 αθλητές κατά γενική ομολογία των παριστάμενων ομάδων. Οι γονείς και οι φίλαθλοι, μπορούν να παρατηρήσουν τις ώρες τους, στο πρόγραμμα που ανακοινώσατε (που είπατε ότι έχουμε περισσότερες ώρες για να μην ξεχνιόμαστε).

 

Γράφετε ότι σέβεστε την Ιστορική ομάδα του Α.Ο. Χαϊδαρίου στην απάντησή σας, αλλά την βάζετε να κάνει εν μέσω προετοιμασίας στο μισό γήπεδο με γειτονική ομάδα Γ Τοπικού, που την Δευτέρα νομίζετε ότι ξεκουράζονται οι παίχτες στα σπίτια τους και όχι αποθεραπεία, χαλάρωμα, μασάζ, που την Παρασκευή την βγάζετε από την συνήθη ώρα της, για να βολευτούν και οι υπόλοιπες ομάδες στο 18:30 – 20:00 και “ας πάτε μωρέ και εσείς μια φορά…δεν χάθηκε ο κόσμος”. Τέτοιο σεβασμό, είχαμε να ζήσουμε πολλά χρόνια.

 

Γράφετε ότι ο Α.Ο. Χαϊδαρίου ανήκει στους απλούς, αγνούς και άδολους φίλαθλους. Μας βρίσκετε συμφώνους, αλλά και στους εξυπνότερους θα συμπληρώσουμε. Που ξέρουν και βλέπουν την υγεία της ομάδας τόσα χρόνια, που βλέπουν την προσπάθεια που γίνεται σε όλους τους τομείς, που ξέρουν ποιοι είναι σύμμαχοι και ποιοι εχθροί (χρόνια τώρα) και τέλος που χαίρονται να έρχονται στο γήπεδο να την παρακολουθούν.

 

Συμφωνούμε επίσης ότι οι φίλαθλοί μας, δεν αλλάζουν ομάδα σαν τα πουκαμισά ούτε «αγοράζουν» ομάδες για να γίνουν ιδιοκτήτες.

 

Αλήθεια τώρα ; Τέτοιο πετσόκομμα για τον Αντιδήμαρχο και τέως Προέδρο 12 ημερών, που έκανε την διαδρομή Χαϊδάρι – Ακάδημος (Αστέρας) – Κρόνος (Λύκοι) – Χαϊδάρι και παραιτήθηκε ; Σας βγάζουμε το καπέλο…

 

Λέτε, ότι εμείς οι διοικούντες θέλουμε κλειστό ολιγομελές «κλαμπ», τόσο κλειστό, που απαρτιζόμαστε από 420 μικρούς αθλητές, δεκάδες ένδοξους Παλαίμαχους, εκατοντάδες πιστούς φίλαθλους (όπως εσείς αναφέρετε παραπάνω) και 15μελες φανερό Διοικητικό Συμβούλιο που αποφασίσει δημοκρατικά και με κάθε εμφανή τρόπο. (η απάντηση του ΥΓ1 σας)

ΥΓ2. Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου, ιστορικά μεγαλούργησε όταν είχε σύμμαχο και συνοδοιπόρο τον Δήμο και τον εκάστοτε Δήμαρχο. Αντιστρέφουμε το ερώτημα σας. Συνάδουν άραγε αυτού του τύπου οι μεταχειρίσεις στην Ιστορικότερη Ομάδα της πόλης. Συνάδει άραγε αυτή η αντιμετώπιση προς την μεγαλύτερη ακαδημία της Δυτικής Αθήνας (δεν έπιασε το ‘κόλπο’ της Πετρούπολης). Συνάδει η συνεχής άρνηση στο να βοηθήσουμε στην καλυτέρευση των υποδομών που αθλούνται τα παιδιά μας.

 

ΥΓ3. Το Συντονιστικό το ξεχάσαμε τώρα ;

 

ΥΓ4. Δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο από αυτό που αξίζουμε, από αυτό που πρεσβεύουμε.

 

ΥΓ5. Κοιτάμε πάντα το καλύτερο για την Ακαδημίας μας, που με τόσο κόπο, χρόνο και επενδύσεις, μας κατατάσσουν στις καλύτερες της Αθήνας.

 

ΥΓ6. Δεν έχουμε περισσότερες ώρες.

 

Με εκτίμηση

Ομόφωνα Δ.Σ Α.Ο. Χαϊδαρίου