Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η απάντηση των «κόκκινων»

Τα έβγαλε στη… φόρα o Πανερυθραϊκός!

Published

on

Τα παράπονα για τη… φιλοξενία του Άγιου Ιερόθεου έγιναν επίσημη καταγγελία στην ΕΠΣΑ από τον Πανερυθραϊκό.Συγκεκριμένα, στην επιστολή που εστάλη στην ΕΠΣΑ, κοινοποιήθηκε στα ΜΜΕ και υπογράφεται από τον πρόεδρο Τόνι Αχαρονιάν, αναφέρεται ότι ο παράγοντας Βαγγέλης Ρούσσος ζήτησε εκ μέρους του Αγίου Ιεροθέου βοήθεια σε αγωνιστικό επίπεδο… Αναλυτικά, η μακροσκελής επιστολή έχει ως εξής:

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε και να καταγγείλουμε τα δυσάρεστα γεγονότα και τη βίαιη συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων της ομάδας του Αγίου Ιερόθεου εναντίον των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, την Κυριακή 21 Απριλίου 2013, στον μεταξύ μας αγώνα για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ.

Πιο αναλυτικά, τα γεγονότα έγιναν ως εξής: Η ομάδα μας έφθασε στο γήπεδο της Χωράφας Περιστερίου στις 15.50. Ενώ είχαμε ενημερώσει την ΕΠΣΑ από την Τρίτη 16 Απριλίου με έγγραφη επιστολή μας για ορισμό αξιολογημένων διαιτητών παρατηρητών, καθώς και την παρουσία Αστυνομικής Δύναμης, δεν συναντήσαμε κανέναν. Η ομάδα κατευθύνθηκε στα υποτιθέμενα αποδυτήρια φιλοξενούμενων σε έναν υπόγειο χώρο, χωρίς την παρουσιά παρατηρητή και αστυνομίας. Αντιθέτως, μας περίμεναν 30 και «φουσκωτοί» του Αγίου Ιεροθέου, δημιουργώντας ένα αρχικό κλίμα τρομοκρατίας.

Όταν πλέον μπήκαμε στα αποδυτήρια, μας επισκέφθηκε ο κύριος Ρούσσος Βαγγέλης, ο οποίος μας συστήθηκε ως αντιπρόεδρος του Αγίου Ιεροθέου και μας διαβεβαίωσε πως οι «κύριοι» που βρισκόντουσαν στην είσοδο κατά την προσέλευσή μας, δεν θα μας πειράξουν, απλά «επειδή παίζεται η ιστορία μας, σήμερα θέλουμε να μας βοηθήσετε».

Ενώ οι ποδοσφαιριστές μας προετοιμάζονταν να βγουν για προθέρμανση, ο Γενικός Αρχηγός του Πανερυθραϊκού ΓΣ, κύριος Κονταράτος Νίκος πήγε να αναζητήσει και να βρει τον παρατηρητή του αγώνα, τον οποία δεν είχαμε δει μέχρι εκείνη την στιγμή. Σε εκείνο το σημείο και χωρίς να έχει συμβεί κάτι από μέρους μας, δεχθήκαμε απρόκλητη επίθεση μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας μας από 30 και «φουσκωτούς», χτυπώντας τους ποδοσφαιριστές μας και το προπονητικό τιμ, επίσης μας απειλούσαν ότι αν δεν κερδίσει ο Άγιος Ιερόθεος, δεν θα φύγουμε ποτέ.

Μετά από λίγο και ενώ οι συμπλοκές διήρκεσαν περίπου δέκα λεπτά, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του υπερπαρατηρητή του αγώνα στο γήπεδο, κ. Ρούσσου Γιάννη, απομακρύνθηκαν πηγαίνοντας την κερκίδα, κάνοντας σαν να μην συνέβη τίποτα.

Επ’ ευκαιρία του γεγονότος αυτού θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Ρούσσο Γιάννη, γιατί ήταν ο μόνος που μας προστάτεψε και λειτούργησε έτσι όπως έπρεπε σε έναν τέτοιο αγώνα.

Ευχαριστούμε για την προσοχή και τις ενέργειές σας».

*Το Σάββατο 26 Απριλίου στο κέντρο «Εμπατή» στην Κηφισιά θα διοργανώσει ο Πανερυθραϊκός την Ετήσια Χοροεσπερίδα του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210-6229774 (γήπεδο Νέας Ερυθραίας).

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply