Connect with us

Γ Εθνική

Η Βέροια 1-0 τον Πανθρακικό..

Published

on

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, παρέα με τον Πλατανιά, επέστρεψε η Βέροια μετά τη νίκη με 1-0 επί του Πανθρακικού. Ύστερα από ένα αμφίρροπο ματς, με λίγες φάσεις, η “Βασίλισσα” βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 81′ με τον Ολαϊτάν και κατέκτησε τους τρεις βαθμούς.

 

Στο πρώτο μέρος οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν γρήγορα και επιδίωξαν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Βέροια εκδήλωσε τις περισσότερες επιθέσεις της από το δεξί άκρο, με Γεωργιάδη και Καλτσά αλλά οι προσπάθειές της εξουδετερώθηκαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα από την φιλοξενούμενη άμυνα. Από την άλλη πλευρά, ο Πανθρακικός έψαξε γρήγορες αντεπιθέσεις και προσπάθησε με κάθετες μπαλιές προς τον Κοντογουλίδη, πότε με τον Πόνσε και πότε με τον Μπαϊκαρά, αλλά καμιά δεν έφερε τον φορ των φιλοξενουμένων σε θέση βολής.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αλλά οι ομάδες συνέχισαν να αναζητούν το γκολ. Στο 57’ ο Τζημογιάννης πάσαρε όμορφα με το κεφάλι στον Καλτσά αλλά ο επιθετικός της Βέροιας δεν μπόρεσε να εκτελέσει σε πρώτο χρόνο κι έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούσει. Στο 63’ ο Γεωργιάδης έκανε μια κούρσα από δεξιά, πριν η μπάλα βγει άουτ έκανε την σέντρα και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Στο 69’ ήταν η σειρά του Λαγκλέ να απειλήσει από αριστερά αλλά η σέντρα σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

 

Κι ενώ η Βέροια έδειχνε πιο απειλητική, στο 70’ ο Πανθρακικός άγγιξε το γκολ. Ο Πόνσε βρέθηκε μόνος απέναντι στον Καντιμοίρη αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας απόκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 71’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά με τον Κοντογουλίδη αλλά και πάλι ο Καντιμοίρης απόκρουσε σε κόρνερ.

 

Η Βέροια αφού γλίτωσε την παραβίαση, στο 81’ άνοιξε το σκορ. Ο Τάντιτς πάσαρε στον Ολαϊτάν και αυτός μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Βέροια: Καντιμοίρης, Τζημογιάννης (78′ Τάντιτς), Σαμαράς, Μπάρμπας, Καλτσάς (86′ Καπίας), Μπαργκάν (75′ Λαναρής), Λανγκλέ, Ολαϊτάν, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης.

 

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Στάθης, Βαγγελόπουλος, Σαρακατσάνος, Χρήστου (88′ Σίμωσης), Μουνάφο, Μακρυδημήτρης (84′ Γωνιάδης), Μίνγκας (55′ Σουλτανίδης), Μπαϊκαρά, Πόνσε, Κοντογουλίδης.

 

Διαιτητής: Βαλιώτης (Λάρισας)

 

Βοηθοί: Τσακνάκης, Νατσούλας (Λάρισας)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply