Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Η Β’ ΕΠΣΑ με αριθμούς…

Published

on

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και φέτος το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ, με αρκετές εκπλήξεις και συναρπαστική εξέλιξη και στους τρεις ομίλους.

Η ιστοσελίδα μας σας παρουσιάζει σήμερα την στατιστική εικόνα των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών σε όλους τους ομίλους, ενώ θα ακολουθήσει ανάλογο άρθρο και για την Γ’ ΕΠΣΑ.

Ξεκινάμε λοιπόν…

Τέσσερις ομάδες έχουν το απόλυτο σε νίκες, με 4 σε ισάριθμα παιχνίδια.

Είναι η Τερψιθέα (1ος όμιλος), Λαύρα Αργυρούπολης (2ος), Φοίνικας Περιστερίου, Θύελλα Αγίου Δημητρίου (3ος). Μάλιστα, η Τερψιθέα είναι η μόνη ομάδα στους τρεις ομίλους που δεν έχει δεχτεί ακόμη γκολ…

Αήττητοι παραμένουν επίσης ο ΠΟΨ (3 νίκες, μία ισοπαλία), το Καματερό και ο Ηρακλής Περιστερίου (από 2 νίκες και 2 ισοπαλίες), όλοι στον 1ο όμιλο. Εντυπωσιακό στοιχείο για το Καματερό, το ότι έχει δύο νίκες εκτός έδρας και δύο ισοπαλίες εντός!

Στην άλλη πλευρά του βαθμολογικού πίνακα, 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια έχουν η ΑΕ Περιστερίου (1ος όμιλος) και ο Ιάσωνας (3ος όμιλος).

Χωρίς νίκη είναι επίσης άλλες 7 ομάδες. Συγκεκριμένα, 1 ισοπαλία και 3 ήττες έχουν Αναγέννηση Πετρούπολης, Ερμής Ηρακλείου (2ος), Υμηττός (3ος). 2 ισοπαλίες και 2 ήττες έχουν Αστέρας Γλυφάδας, ΑΕ Μεταμόρφωσης (1ος), Ιλίσια 2004 (2ος), ενώ 3 ισοπαλίες και 1 ήττα έχει ο Κολωνός (3ος όμιλος).

Την καλύτερη επίθεση σε όλους τους ομίλους έχει ο Φοίνικας Περιστερίου με 14 γκολ, ενώ την καλύτερη άμυνα η Τερψιθέα που όπως είπαμε δεν έχει δεχτεί ακόμη γκολ.

Την χειρότερη επίθεση έχουν ΑΕ Περιστερίου (1ος), Καλαμάκι, Ιλίσια 2004 (2ος), Κολωνός, Υμηττός (3ος), που έχουν πετύχει από 2 γκολ.

Την χειρότερη άμυνα έχουν ΑΕ Περιστερίου (1ος) και Ιάσωνας (3ος), που έχουν δεχτεί από 15 γκολ.