Connect with us

stoplekto

Η γροθιά στον ρέφερι έφερε την διακοπή στο 93′..

Ρινγκ στο Νίκη Ρέντη – Πανιώνιος Κερατσινίου…

Published

on

Άδοξο τέλος είχε ο αγώνας της Νίκης Ρέντη με τον Πανιώνιο Κερατσινίου που διεκόπη στις καθυστερήσεις ( 93′ ) και ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν από το 24′ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Νικολαΐδη .

 

Στο σημείο αυτό ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Νεοφώτιστος που ήταν προκλητικός από το α’ ημίχρονο αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία . Αμέσως μετά επιτέθηκε και κτύπησε με γροθιά στα πλευρά τον διαιτητή Καρυοφύλλη ενώ στη συνέχεια τον έφτυσε και τον έβρισε.Ο τελευταίος αμέσως πήγε στα αποδυτήρια με έντονους πόνους και αφού κάλεσε την αστυνομία έκλεισε το Φ.Α διακόπτοντας οριστικά το παιχνίδι.

 

Έτσι από μια αψυχολόγητη ενέργεια ενός ποδοσφαιριστή που δεν σεβάστηκε τους συμπαίκτες και τους παράγοντες της ομάδας του που πασχίζουν να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία η Νίκη Ρέντη κινδυνεύει άμεσα να υποβιβαστεί στη Β’ Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της..

 

ΝΙΚΗ: Ντόνι, Φράγκος( 87′ Σιδεράς) Χατζηγεωργίου, Τσιρογιάννης Β., Πηλιούρης, Φακίνος,Μακρής( 66′ Δήμο)..Τσιρογιάννης Α., Χουτζιούμης , Οσμανάι, Νεοφώτιστος .

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Νάζος, Νικολαΐδης( 75′ Μάνδυλας). Θάνο, Μπέκας, Αζίμοβ, Σερεμέτης, Κουδουνάκος, Μπουλούσης( 72’Καρακάσογλου), Νικολά , Φράγκος, Πέκος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply