Connect with us

stoplekto

Η δράση στον 8ο όμιλο (αναλυτικό ρεπορτάζ)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ των αγώνων του 8ου ομίλου. Γράφει ο Κυριάκος Παντζαρίδης

Τον.. τέλειωσε και συνεχίζει

Το Περιστέρι έδωσε τη χαριστική βολή στον Αιολικό (2-0) ο οποίος αποχαιρετάει σιγά-σιγά την κατηγορία

Οι νίκες απέναντι σε Κηφισιά και Πεύκη αποτέλεσαν παρακαταθήκη για τον μέλλον του Περιστερίου στην κατηγορία. Χθες, οι «ροσσονέρι» έδωσαν ακόμη ένα τεστ το οποίο το πέρασαν με άριστα! Η ομάδα των δυτικών προαστίων «τελείωσε» μέσα σε ένα λεπτό  (!)τον Αιολικό, ο οποίος θα πρέπει να συμβούν πράγματα και θαύματα πλέον για να παραμείνει στην κατηγορία.

Το ”κλείδωσε” απ’ το ημίχρονο 

Στο α’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Τάμπρατζη μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο , με τους νησιώτες να ανεβάζουν στροφές μετά το πρώτο τέταρτο. Μάλιστα στο 31′ ο Πετρουζέλλης βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, όμως το γκολ που σημείωσε ακυρώθηκε από την διαιτητή Φώτη (Εύβοιας) ως οφσάιντ. Στο 40′ ο Όμιλος άνοιξε το σκορ, όταν ο Συρράκος με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0. Πριν καλά-καλά συνειδητοποιήσουν οι παίκτες του Φώτη Κοκκινέλη τι είχε συμβεί δέχτηκαν και δεύτερα τέρμα και κάπου εκεί τα πράγματα τελείωσαν για τους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα, στο 41′ η μπάλα έφτασε στον Μπέλλη ο οποίος με ωραίο σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Σουτζόγλου διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους, οι νησιώτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πτώση του Γκόντζου στην περιοχή.Ο ίδιος ποδοσφαιριστής λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια καθώς αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γιάννης Τάμπρατζης): Τικταμπανίδης, Π. Πλέστης, Βασίλογλου, Μητροφάνης, Μήλιος, Χέλμης, Μπόσιος, Χρ. Πλέστης (90′ Συμεωνίδης), Γόρδιος (63′ Παπαναστασίου), Μπέλλης, Συράκος (85′ Κουτσούκης)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Φώτης Κοκκινέλης): Σουτζόγλου, Αλευράς, Γιοβάνης (46′ Δούμπλατζης), Βαξεβάνης (67′ Παπαδόπουλος), Τσαρτσίδης, Καδής, Μίχος, Διονυσάτος, Μάντζιος, Πετρουζέλλης, Γκόντζος.

ΚΗΦΙΣΙΑ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 1-0 

Το αήττητο σερί των όγδοων συνεχόμενων αγώνων για τον Ηλυσιακό σταμάτησε χθες στο «Ζηρίνειο», καθώς οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν από την ανώτερη Κηφισιά με 1-0. Οι παίκτες του Θωμά Γράφα μπήκαν πολύ δυνατά στο γήπεδο και άνοιξαν το σκορ στο 6′ με τον Παπαδόπουλο. Το τέρμα αυτό «αφύπνισε» τους φιλοξενούμενους οι οποίοι στο 21′ θα μπορούσαν να είχαν φέρει το ματς στα ίσια, όμως η κεφαλιά του Τσέπε πέρασε μόλις άουτ. Η τελευταία φάση του α’ μέρους ανήκει στην Κηφισιά, όταν ο Βέρμπης επιχείρησε το σουτ με τον Μαχαίρα να βλέπει για καλή του τύχη τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από την εστία του. Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου προσπάθησε να φτάσει την ισοφάριση όμως έπεσε πάνω σε μια καλοστημένη άμυνα.

Διαιτητής ήταν  ο Κακριδής (Κορινθίας)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Θωμάς Γράφας): Κόλλιας, Ντούμος, Έσλερ, Κωτσερίδης (80′ Στέργιος), Χέλης, Κορακάκης, Χίσο, Παπαδόπουλος (27′ λ. τρ. Παπάζογλου), Βέρμπης, Γκουτσούλας, Κάρος (64′ Γεωργακόπουλος)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μαχαίρας, Μητσόπουλος, Ιωαννίδης, Ξένος, Τσέπε, Αμανατίδης, Μασούρας (75′ Βασίλος), Φωστέρης, Παππάς (60′ Τζώρτζης), Κολοβός (60′ Αγγελόπουλος), Σίσκο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

ΙΑΣΩΝ-ΑΙΓΑΛΕΩ 1-0

Ιστορικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Ιάσονας που επικράτησε στο ντέρμπι των δυτικών προαστίων του Αιγάλεω με 1-0. Ο Ντε Σόουζα Λουτσιάνο ο οποίος πραγματοποίησε ντεμπούτο στο πάγκο του «Σίτυ» είδε τον Μακρή με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Ρόππα. Λίγο αργότερα ωστόσο επαληθεύτηκε ο «άγραφος» νόμος του ποδοσφαίρου. Ο Μάρος με σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κουρεπίνη, πετυχαίνοντας το τέρμα που χάρισε τη νίκη στους νεοφώτιστους. Στο 60′ ο Παπουτσής θα μπορούσε να είχε φέρει το ματς στα ίσια, όμως ο έμπειρος αμυντικός είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Ρόππα. Το Αιγάλεω ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Παπουτσή στο 89′ με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής ήταν ο Βράκας

ΙΑΣΩΝ (Γιόζεφ Βάντσικ): Ρόππας, Λύκα, Παγίδας,Τσούτσουρας, Θανόπουλος Θ., Μανωλιάδης, Μάρος (80′ Ζούλης), Φιλλόπουλος (70′ Μαρτίνος), Πατσιαβούρας (50′ Δημάκης), Τσάτσα, Φλέγκας Τ..

 

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ντε Σόουζα Λουτσιάνο): Κουρεπίνης, Παπουτσής, Κουτσοδήμος, Κάλλης (46′ Πολυκρέτης), Δάρρας, Κουμπούλης, Δουκάκης, Τουρνάς, Μακρής, Τζανετάκος (46′ Χανιώτης), Βουτυράς.

 

 

 

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΠΕΥΚΗ 2-0

Επέστρεψε στις νίκες η Νέα Ιωνία μετά από δυο αγωνιστικές καθώς χθες επικράτησε με 2-0 της Πεύκης. Μετά από ένα στείρο α’ μέρος, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στην επανάληψη. Στο 68′ ο Πετούσης αντικατέστησε τον Γεωργόπουλο και 11′ αργότερα ο νεαρός ποδοσφαιριστής έδωσε το προβάδισμα στον «κυανοκίτρινο» σύλλογο. Στη συνέχεια οι νεοφώτιστοι πίεσαν για την ισοφάριση, ωστόσο στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Νησαριώτης με ψύχραιμο πλασέ «κλείδωσε» το τρίποντο για το συγκρότημα του Σάκη Σάσσαλου.

Διαιτητής ήταν ο Γιαννόπουλος (Αρκαδίας)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σάκης Σάσσαλος): Ραχιώτης, Χρόνης, Καραβίδας, Μπιρμπίλι, Αχμέτ, Καραγιάννης, Γεωργόπουλος (68′ Πετούσης), Καραμέρης, Νησαριώτης (91′ Σαλαπάτας), Όγκμποε, Ρόππας (72′ Κουτρομάνος)

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Δράμπαλης, Τσακιράκης, Τουρκοχωρίτης, Ψιλούδης, Τερζής, Καραμπέτσος, Κολιός (46′ Χριστόπουλος), Μάτσος, Ιορδανίδης, Λιοσάτος (53′ λ.τρ. Παπαγιώργης), Κακλαμάνος (70′ Στούμπος).

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ


ΤΡΑΧΩΝΕΣ-ΠΑΟ ΡΟΥΦ 3-1 

Αναμενόμενη νίκη πέτυχαν οι Τράχωνες που επιβλήθηκαν 3-1 του ΠΑΟ Ρουφ. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Αλίμου παρέμεινε στην 8η θέση έχοντας ωστόσο ένα παιχνίδι λιγότερο από το Περιστέρι που βρίσκεται μια θέση ψηλότερα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν σεληνιασμένοι στο γήπεδο και «τελείωσαν» το παιχνίδι στο πρώτο εικοσάλεπτο. Στο 7′ ο Καλλιπολίτης άνοιξε το σκορ για τους «μπλε», με τον πολύπειρο Μαστραντώνη στο 14′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 20′ ο Σαπαλίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ  στο 38′ ο Κούκουλας με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το τελικό 3-1. Διαιτητής ήταν  ο Κορδολαίμης (Δυτικής Αττικής)

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Κώστας Μιχάλης): Καραβατάς, Κάρδαρης, Δρακοντίδης, Σκόνδρας, Μπανιάς, Γούλας, Καλλιπολίτης (85′ Κορδός), Τουγουμτζόγλου, Μαστραντώνης (65′ Γαβριηλίδης), Μπεθάνης (78′ Πάλιας).

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Στέφανος Διονυσόπουλος): Παππάς, Καγκάδης (28′ Μπίνας), Κούκουλας, Μητρόπουλος, Σαλάκου, Διαμαντόπουλος, Κολιόπουλος, Κωνσταντόπουλος Χ., Μιχαήλ, Καμαριάρης (53′ Καραϊνδρος), Ασλανίδης (76′ Φλέσσας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply