Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Η δράση στο τουρνουά Παλαιμάχων Πειραιά

Published

on

Το ποδοσφαιρικό τουρνουά της Ένωσης Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιώς συνεχίστηκε Δευτέρα και Τρίτη με εξαίσιο αγωνιστικό σώου .

Έγιναν 5 ματς από τα 9 της 12ης ημέρας για τεχνικούς λόγους. Τα αποτελέσματα και το πλήρες ρεπορτάζ των διεξαχθέντων αγώνων , έχουν ως εξής.

12η ΗΜΕΡΑ:

Δόξα Πειρ. – Αργοναύτης 2-2

Ηρακλής Νικ. – Αίας Σαλ. 2-2

Δραπετσώνα – Προοδευτική 1-3

Κερατσίνι – Περαμαϊκός 0-0

Ελλάδα Ποντ. – Ν. Πέραμος

ΣΗΜ: Αναβλήθηκαν οι αγώνες: Ασπρόπυργος- Ιωνικός, Αιγάλεω – Μοσχάτο, Ατρόμητος- Βύζας, Πανελευσινιακός – Ερμής Κορ.

 

 

Ο ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ

ΣΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 2-2

Την 4η ισοπαλία της στο τουρνουά γεύτηκε η γηπεδούχος Δόξα Πειραιά με αντίπαλο τον βελτιωμένο Αργοναύτη . Το ματς τελείωσε 2-2 με χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ο Παλαιολόγος που ήταν ο σούπερ σκόρερ και MVR του αγώνα ,πέτυχε και τα 2 γκολ της Δόξας. Από την ομάδα του Χατζηκυριάκειου( αισθητή η απουσία του Τζίμη Σαρρή), σκόρερ ήσαν ο Γριμμάνης και ο Χατζάϊ.

ΔΟΞΑ: Ζώρζος, Μουτάφης, Αλαμανής, Θεοδώρου, Μπάκας, ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ, Μουτάφης, Ταραλίδης, Γκαμάνης,(Παικτρόνι η προεδράδα…) Λαζάρου, Σταυρομήτρος, Ναϊδης, Ρασούλης, Μαθιός, Μίχας, Πολυχρόνου, Σταυρόπουλος, Καλαϊτζής, Βάρσος.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Ρούσσαλης . Μουτάφης, Κουτσογιαννάκης, Δήμας,Χριστοφοράτος, Φραντζής, Τσαβαρής, Πεππές, Αδάμος, Τσεκερίδης, Γριμμάνης, Κολούκας, Χατζάϊ, Κοντραφούρης, Χαρτοφύλακας.

Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 3-1….

Η Δραπετσώνα δεν πρόλαβε να χαρεί την προηγούμενη εκτός έδρας επιτυχία της επί του Ηρακλή Νικαίας και στο ματς της Δευτέρας στην έδρα της, έχασε από την Προοδευτική με 3-1 που θύμισε την παλιά ομαδάρα. Πράγματι οι βετεράνοι άσσοι που κατέβασε ο πρόεδρός τους Τάκης Καλούδης ήσαν από άλλο πλανήτη…Ο Παπαχρόνης είχε επιθετικά κέφια σκοράροντας 2 φορές. Το τρίτο γκολ πέτυχε ο Αταγιάν. Για τηντην Δράτσα το γκολ σημείωσε ο Σκλάβος ο οποίος είχε και δοκάρι. Τον μιμήθηκε επίσης ο συμπαίκτης του Β. Μπαζίνας.Για την ιστορία να πούμε ότι για την Προοδευτική ήταν η 6η νίκη της και αντίστροφα για την Δραπετσώνα η 4η ήττα.

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: Γαβρίλης, Παπαδόπουλος, Πολυχρόνου, Καπετανάκης Κοτζαπαναγιώτης, Καραμάνης, Β. Μπαζίνας, Πετράκης, Σαρρής, Σκλάβος, Ηλίας Κώστας, Καψάλης, Μεταξωτός, Νίνος.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μακρυωνίτης, Χατζηαθανασίου, Ιωαννίδης,Βιδάλης Θεολόγου, Λημναίος, Τζιαμαλης, Γούτης, Αταγιάν, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ, Τάτσης, Ξανθόπουλος.

ΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ- ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ

Αφλογιστία…. είχαν και οι παίκτες του Κερατσινίου και οι αντίπαλοί τους του Περαμαϊκού και ‘έμειναν στη λευκή ισοπαλία στο Σχιστό. Ήταν η 2η ισοπαλία και για τις 2 ομάδες.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Γώγος, Κορρέας, Χαραλαμπίδης, Γουλέτας, Δημόπουλος, Καλύβας, Παπασταματίου, Σπάθας, Μπικάκης, Ανδρεάκος Π,Μπαστούνας, Λιάπης, Χονδρουδάκης, Σαμπάνης, Σιφνάκης.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Τσαγκάρης, Καρατζάκης, Α. Δημόπουλος,Ιορδανίδης Λαμπρινίδης, Φούσκας, Αντωνίου, Δακουτρός, Στ. Μπάκας,

Μουσούρης, Δεναξάς, Κουτσολιάκος, Σπαρής, Πατεράκης, Κουτής, Γιαβρής, Κόχειλας, Μιχαλάτος, Γιάβαρης, Παπας

ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. – ΑΙΑΣ ΣΑΛ. ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΜΑΧΗ 2-2

Η συνάντηση ανάμεσα στον Ηρακλή Νικαίας και τον Αίαντα Σαλαμίνας τελείωσε με ισόπαλο αποτέλεσμα 2-2. Ήταν ένα σπουδαίο και συναρπαστικό ματς με την νησιώτικη ομάδα στο β΄ημίχρονο να ισοφαρίζει 2-2 και να χάνει ευκαιρίες να πάρει ακόμη και την νίκη. Και οι δύο ομάδες χειροκροτήθηκαν από τους φίλους τους για την εμφάνισή τους.

Ήταν η 2η φετινή ισοπαλία και για τις δύο ομάδες. Σκόρερ του Χέρκουλες ο Μπούκης και ο Κομνηνός και για τον Αίαντα

ο Παύλος Ραπατζίκος και ο Άγγελος Ζαχαριάδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Σαμπάνης, Πασσιόπουλος, Θωμόγλου, Μπούκης,Σιαμέτης Μποτάλας, Χατζηαλέξης, Ταμπάκης, Κεκές, Κοντός, Τσίρμπας, Κοτσιφάκος.

ΑΙΑΣ: Καλιώτσος, Καρούσης, Γκιώκας, Παπαμιχαήλ, Τάγκας, Σούρσος, Ζαχαριάδης, Ραπατζίκος, Βιρβίλης, Παπαλεξάνδρου, Αγριανίτης Γρηγοριάδης, Κούκης, Κόγιας.

 

ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΑΙΓΑΛΕΩ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡ. 5-2

Το Αιγάλεω και ο Ατρόμητος Αθηνών μετά την ματαίωση των δικώντους αγώνων με το Μοσχάτο και με τον Βύζαντα Μεγάρων ,διασταύρωσαν τα αγωνιστικά τους ξίφη σε φιλική αναμέτρηση η οποία ήταν συναρπαστική. Και με νικήτρια την ομάδα του Σίτυ 5-2.

Σκόρερ για τον Ατρόμητο ο Πατερόπουλος και για το Αιγάλεω ο Κατσαρός 2, ο Κολοκοτρώνης 2 και ο Παπαϊωάννου. Το ματς διαιτήτευσε ο κ.Κατερίνης.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Μπέλκας, Συνοδινός, Μπρέχας, Βασιλαράκης, Προβεντίλ, Κατσικογιάννης, Κελεσίδης, Τσιαμπουρής, Κατσαρός, Παπαϊωάννου, Κολοκοτρώνης, Σάμιος, Σπανουδάκης, Τοπάλης, Βασιλειάδης, Αλεξανδρόπουλος, Παπαδάκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μισαηλίδης Αλ., Σκορδαλιός, Γοργάκης, Ζακουμίδης,Ελευθεράκος, Καρυώτης, Αντωνίου, Μαχαίρας, Πατερόπουλος, Πούλος Καραταράκης, Ν. Ηλιόπουλος, Ρηγανιά;ς, Τσιλάβης, Μανωλίτσης, Θ. Κωνσταντινίδης, Σ. Μισαηλίδης.

ΤΑΚΗΣ(ΧΡΗΣΤΟΣ)  ΠΑΪΠΕΤΗΣ 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply