Connect with us

3ος Όμιλος

Η Ελευσίνα “φρεσκαρισμένη” 2-0 τον Παναρκαδικό

Published

on

Ανώτερος ο Πανελευσιανιακός επικράτησε δίκαια με σκορ 2-0 του Παναρκαδικού και βρέθηκα στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα «παρέα» με την Καλαμάτα που νίκησε δύσκολα στην Μάνδρα την τοπική ομάδα με 1-0.

Οι Ελευσίνιοι στο πρώτο μέρος  είχαν την πρωτοβουλία και απείλησαν με τον Γκέσιο στο 20’ όταν ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων έπιασε γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να βρίσκει στα σώματα των αμυντικών του Παναρκαδικού και να απομακρύνεται. Λίγο πριν οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να σκοράρουν όταν ο Τριμπόνιας  από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ.

Στο 43’ ο Δουκάκης «όπλισε» έξω από την περιοχή αλλά ο Ψυχογιός απέκρουσε σε κόρνερ.

Ένα λεπτό αργότερα ο προωθημένος Παπαπαναγιώτου με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πραγματοποιώντας το 1-0.

Στο δεύτερο μισό οι «σταχυοφόροι» ανέβασαν στροφές και στο 50’ ο Γκέσιος ανάγκασε τον Ψυχογιό σε ακόμη μια καλή επέμβαση.

 Στο 53’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής με κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και σημείωσε το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του Γιώργου. Μαραντά (2-0).

Στο 65’ ο βοηθός Κορωνιός υπέδειξε οφσάιντ σε τέρμα του Σταθουλόπουλου και στο 73’ κεφαλιά του Δήμου μέσα από την περιοχή εξουδετέρωσε ο Πουρής.

Στο 80’ ο Μπουσινάκης μετά από υπέροχη προσπάθεια σούταρε δυνατά λίγο άουτ. Και την ίδια τύχη είχε η προσπάθεια του Δεινόπαππα όταν υποδέχθηκε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι από γύρισμα του Κωνσταντινίδη.

Διαιτητής  ο Περράκης του συνδέσμου Αθηνών

 

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Πουρής, Κωνσταντινίδης, Τσίγκρος, Παπαπαναγιώτου, Έβερετ, Μακρίδης, Δουκάκης (82 Μεχμέτογλου), Ευθυμιάδης, Κουσκουνάς (65 Μπουσινάκης), Γκέσιος (86′ Ριζογιάννης), Δεινόπαππας

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Καλογιαννίδης – Τζήλος): Ψυχογιός, Κυριακόπουλος (79′ Πετρόπουλος), Μπούτας, Κωστάκης, Μπεντεβής, Βλαχοκυριάκος, Αρδάμης (66′ Σταθουλόπουλος), Δήμος, Τριμπόνιας, Καδάς (59′ λ.τρ. Potja), Αρώνης  

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply