Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η Ελλάς Ποντίων νίκησε τον Άρη Αμφιάλης 3-1 και τώρα τρέχουν όλοι….

Published

on

Άνω κάτω τον όμιλο των play –out έκανε η Ελλάς Ποντίων βγάζοντας το “μέταλλο” που την χαρακτήριζε προηγούμενες σεζόν και επικράτησε του Άρη 3-1, με την ομάδα της Αμφιάλης να χάνει πολλές ευκαιρίες να πάρει αυτή το τρίποντο. Η νίκη των Ποντίων περιπλέκει τα πράγματα της παραμονής, που θα κριθεί την ερχόμενη αγωνιστική.

Στο 15’ ο Σκαραμάγκος έστειλε άουτ το πέναλτι που εκτέλεσε χάνοντας την ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ της ομάδα του και τους Πόντιους να παίρνουν  στην συνέχεια το προβάδισμα , όταν ο  Ευθιμιάδης μέσα σε δύο λεπτά στο 30’ και στο 32’ βρήκε δίχτυα δυο φορές μετά από λάθη των αμυντικών του Άρη σημειώνοντας το 0-2. Ο Άρης ξεπέρασε γρήγορα το σοκ, προσπάθησε να μπει στο ματς χάνοντας πολλές ευκαιρίες αλλά δέχθηκε τρίτο τέρμα από τον Μπατσούλη στο 78’ για το (0-3).

Στο 80’ ο Κόκκα μείωσε για τον Άρη σε 1-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής  ήταν ο Πουλόπουλος Θ.

Άρης Αμφιάλης: Πολυχρονόπουλος, Ζευγολατάκος, Γεωργιάδης, Βαζαίος Φ., Βαζαίος Α., Καζαντζίδης, Σκαραμάγκος, Γεωργιάδης, Κρεββατάς, Σάνκα, Κόκκας.

Ελλάς Ποντίων: Νικολακόπουλος, Κρανιδιώτης, Βατίστας Δ., Cumanaj, Μαρτίνος, Ντούλε, Βιδάκης, Χατζημιχάλης, Μπατσούλη, Ευθυμιάδης, Μηλιώτης.