Connect with us

stoplekto

Η ΕΠΣΠ ενημερώνει…

Published

on

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει τα σωματεία ότι μέχρι αύριο Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013, μπορούν να εξοφλούν την 4η δόση της ρύθμιση των οφειλών τους (για τα σωματεία που οφείλουν).

Σωματεία που δεν θα τακτοποιήσουν – ρυθμίσουν τις οφειλές τους, και τις εκκρεμότητες τους  δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση.(Καν. Μετεγγραφών Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, Παράρτημα Β΄ – Άρθρο15 παρ. 14, όπου αναφέρονται: Δεν μπορούν να αποκτούν, να αποδεσμεύουν και να παραχωρούν με οποιαδήποτε τρόπο ποδοσφαιριστές, τα σωματεία τα οποία οφείλουν χρηματικά ποσά από οποιανδήποτε λόγο σε υπερκείμενες αρχές, Ενώσεις – ΕΠΟ.)

 

 

*Αύριο Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013 παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα γραφεία της Ένωσης θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 13.00.

Την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου, και την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014 – πρώτες ημέρες της Χειμερινής μεταγραφικής περιόδου – τα γραφεία της Ένωσης για την εξυπηρέτηση των σωματείων θα λειτουργούν από 09.00 έως και 20.00.

 

 

*Mε έγγραφο που κοινοποίησε η ΕΠΟ στις  Ενώσεις,  γίνεται ενημέρωση για το ΦΕΚ και την Υπουργική απόφαση των υπουργείων Οικονομικών, Εσωτερικών, Δημ. Τάξης, Πολιτισμού και Αθλητισμού σύμφωνα με την οποία παρατείνονται έως τις 30.06.2014, οι υπάρχουσες άδειες καταλληλότητας των γηπέδων.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply