Connect with us

stoplekto

Η ΕΠΣΠ ενημερώνει…

Published

on

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου διεξήχθησαν για πρώτη φορά στα χρονικά μας , αγωνιστικές δοκιμασίες FIFA TEST των μη αξιολογημένων διαιτητών Πειραιά, υπό την επίβλεψη της ΕΔ/ΕΠΣΠ (Γεώργιος Καραμπέτσος-πρόεδρος, Σπυρίδων Βούλγαρης-Α’ μέλος, Γεώργιος Κωστάκος-Β’ μέλος και τους συνεργάτες τους και υπευθύνους για τα τμήματα υποδομών κκ. Χαράλαμπο Μοιραδωράκη, Νικόλαο Δροσινό και Μιχαήλ Δαμιανάκη.

Η προσέλευση των διαιτητών μας άγγιξε το 80%.

Στην διαδικασία παρευρέθη ο κ. Ιωάννης Χασάπης (παρατηρητής-εκπαιδευτής ΕΠΟ) τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την βοήθεια που προσέφερε.

Επίσης παρευρέθησαν οι αξιολογημένοι μας διαιτητές κ.κ. Ηλίας Σπάθας, Κων/νος Καρυόφυλλης, Σπυρίδων Μιχελής και ο κ. Νικόλαος Αγαδάκος (παρατηρητής-εκπαιδευτής ΕΠΟ) .

Ευχαριστούμε θερμά για την διάθεση του σταδίου και την φιλοξενία την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και τον πρόεδρο της κ. Γεώργιο Σπανό ο οποίος για άλλη μια φορά βρέθηκε στο πλευρό του Πειραϊκού ποδοσφαίρου.

Οι διαιτητές που δεν προσήλθαν στις αγωνιστικές δοκιμασίες λόγω κωλύματος θα τρέξουν σε νέα ημερομηνία και σε κάθε περίπτωση πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

 

 

√ Στη διάθεση των σωματείων τέθηκαν οι δηλώσεις συμμετοχής σε Εφηβικό και Παιδικό πρωτάθλημα, τις οποίες μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι από την γραμματεία της Ένωσης ή από την επίσημη ιστοσελίδα της www.epspeir.gr.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο Εφηβικό και Παιδικό πρωτάθλημα θα γίνονται δεκτές έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2013.

Το Εφηβικό πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 5 Οκτωβρίου και το Παιδικό

Πρωτάθλημα στις 12 Οκτώβριου 2013.

 

 

√ Σας υπενθυμίζουμε ότι την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 18.30 στα γραφεία της Ένωσης

θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων της 1ης φάσης και 2ης φάσης του Κυπέλλου αλλά

και ο διαχωρισμός των ομίλων της Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας .

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply