Connect with us

stoplekto

Η ΕΠΣΠ ενημερώνει…

Published

on

Η Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ αναφορικά με τα άτομα που έχουν δικαίωμα, να παραβρίσκονται εντός του αγωνιστικού χώρου και να παραβρίσκονται νόμιμα στον πάγκο των αναπληρωματικών ενημερώνει ότι για τους αγώνες του Κυπέλλου( Β΄ Φάση) αυτού του Σαββατοκύριακου, ισχύει το υπάρχον καθεστώς, και παράλληλα είναι σε ισχύ όσα Δελτία Πιστοποίησης, Προπονητών, και Βοηθών, Μασέρ, έχουν εκδοθεί από τις υπηρεσίες της Ένωσης.

Από το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου, όταν και αρχίζουν τα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Πειραιά( η Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία), γίνεται γνωστό ότι η Ένωση εναρμονιζόμενη με τις διατάξεις του ΚΑΠ και της ΕΠΟ, θα επιτρέπεται η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο των μελών των σωματείων ως εξής:

1. Εκπρόσωπος (με την αστυνομική του ταυτότητα)

2. Προπονητής( με δελτίο Πιστοποίησης)-υποχρεωτικά για την Α΄ Κατηγορία θα πρέπει να υπάρχει σύμβαση με διπλωματούχο Προπονητή UEFA B’, για τις ομάδες της Β΄,Γ΄ Κατηγορίες εκδίδεται Δελτίο Πιστοποίησης( χωρίς Ταυτότητα UEFA)

3. Β. Προπονητής ( με δελτίο Πιστοποίησης)

4. Φυσ/της – Μασέρ( με την ταυτότητα ιδιότητας του, η Δελτίο Πιστοποίησης)

5. Ιατρός Σωματείου( με ταυτότητα Ιδιότητας).

 

*Οι κάτοχοι Δελτίων Πιστοποίησης της Ε.Π.Σ.Πειραιά θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους αγώνες των Πειραικών Πρωταθλημάτων.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply