Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Η ΕΠΣΠ ενημερώνει….

Published

on

ΕΠΣ Πειραιά

Ποινές Ποδοσφαιριστών & Αξιωματούχων

Η Πειθαρχική Επιτροπή της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε υπόψη της τις  σχετικές διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., καθώς της τα Φύλλα Αγώνων Κυπέλλου  της 23.10.2024, διοργάνωσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβάλλει ποινές σε Ποδοσφαιριστές & Αξιωματούχων σωματείων ως εξής:

ΖΑΜΠΕΤΗΣ Β.  1426027,ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ. (Κ)  ΑΠΟ 24.10.2024.

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ.  εκπρόσωπος, ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ,  ανάρμοστη συμπεριφορά ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ. και χρηματική ποινή 10 ευρώ- ΑΠΟ 24.10.2024.


Κλήσεις σε απολογία

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ καλείται σε έγγραφη απολογία το σωματείο Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟΣ αγώνας Κυπέλλου  της 23/10/2024, Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟΣ- ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

  • Τα γραπτά υπομνήματα θα πρέπει να σταλθούν έως και 3 ημέρες μετά την σχετική ενημέρωση των σωματείων και των  εκπροσώπων τους.

Η Επιτροπή Διαιτησίας ενημερώνει

Η Επιτροπή Διαιτησίας ενημερώνει τους διαιτητές, ότι  αιτήσεις για κωλλύματα, κάθε αγωνιστικής θα γίνονται δεκτά μέχρι  την  ημέρα Δευτέρα κάθε εβδομάδας.

ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΩΡΑ

Από την Κυριακή, αλλάζει η ώρα και μπάινουμε στην χειμερινή ώρα, αυτό σημαίνει ότι οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να γυρίσουν μιά ώρα πίσω

H E. Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ συλλυπείται

Ο πρόεδρος της Ε. Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ κ. Ι. Σπάθας, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και στους οικείους του Θανάση Μπουτζιώλη – Προέδρου της Ε. Π.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ επι σειρά ετών,  ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών.