Connect with us

stoplekto

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει

Published

on

ΕΠΣ Πειραιά

Με απόφαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ πριν την έναρξη  όλων των αγώνων του προσεχούς Σαββατοκύριακου θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παντελή Αντωνίου.

 

*Για τον Κυριακάτικο αγώνα της Β΄ Κατηγορίας Α.Ε. ΑΙΓΙΝΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, έχουν ληφθεί αστυνομικά μέτρα τάξης, ενώ θα υπάρξει  και παρουσία μελών της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στην Αίγινα.

 

*Όπως είναι ήδη  γνωστό το πρόγραμμα  των 3 αγωνιστικών των αγώνων play-off, play-out θα πραγματοποιηθεί τις κάτωθι ημερομηνίες: ΣΚ 11-12/5 , ΤΕΤ 15/5, ΣΚ 18-19, ΤΕΤ 22/5

 

*Πρέπει να σημειώσουμε, ότι η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ δεν μπορεί να υπολογίζει το ΣΚ 25-26 Μαΐου λόγω των εκλογών, ενώ έχει ληφθεί υπόψη ο  εντός έδρας αγώνας μπαράζ που θα δώσει ο Ιωνικός για την άνοδο στην Β΄ Εθνική Κατηγορία  την Κυριακή στις 12 Μαΐου, ώρα 5 μ.μ.

Να σημειωθεί ότι η Επιτροπή Πρωταθλήματος δεν μπορεί να υπολογίζει  το γήπεδο Π. Νικολαΐδης τις Κυριακές  12-19/5 (τις πρωινές ώρες έως 14.00), το γήπεδο  Ρέντη το Σαββάτο 18/5, αλλά και το γήπεδο Σιταποθηκών που τελεί πλέον υπό ανακατασκευή.

 

*Την ερχόμενη Τρίτη  7/5/2019 θα γνωστοποιηθεί το πρόγραμμα των αγώνων της 1ης αγωνιστικής των play-off, play-out που θα διεξαχθούν το ΣΚ 11-12 Μαΐου.

 

Το ερχόμενο Σαββάτο 11 Μαΐου θα διεξαχθεί  στο γήπεδο «Π. ΣΑΛΠΕΑΣ» ο αγώνας Κατάταξης για την ανάδειξης της Υπερπρωταθλήτριας ομάδας   της Α΄ Κατηγορίας, ανάμεσα στις πρωταθλήτριες ομάδες Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ, Ο.Φ.ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Επίσης το Σάββατο θα γίνουν οι 2 αγώνες της 1ης αγωνιστικής  των play-out  του 2ου ομίλου της Α΄ Κατηγορίας και οι 2 αγώνες της 1ης αγωνιστικής  play-off  της Γ΄ Κατηγορίας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply