Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει…

Published

on

ΕΠΣ Πειραιά

 

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι οι Προκηρύξεις των Πρωταθλημάτων Α΄Β΄ Γ΄ Κατηγορίας & η Προκήρυξη του Κυπέλλου- όπως συμπληρώθηκαν μετά την συμμετοχή του Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟΣ και τις σχετικές αποφάσεις της Ε.Ε. – είναι στην διάθεση των σωματείων μας κι έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελiδα της Ένωσης www.epspeir.gr  ενότητα «ΈΝΤΥΠΑ».

Ενημερώνουμε ότι το πρωτάθλημα της  Α΄ Κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί σε δύο ομίλους των 13 ομάδων, το πρωτάθλημα της  Β΄ Κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί σε δύο ομίλους των 13 ομάδων.

Το πρωτάθλημα της  Γ΄ Κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί σε δύο ομίλους των 10 ομάδων ο 1ος όμιλος και με 9 ομάδες αυτός των Β΄ Ομάδων (Ο ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ δήλωσε παραίτηση).

Στην Α΄ Κατηγορία θα έχουμε play-out των  4 τελευταίων ομάδων (απευθείας δεν υποβιβάζεται καμιά ομάδα).

Οι δύο πρωταθλήτριες ομάδες στη συνέχεια θα συμμετάσχουν στο Ειδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΟ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Στην Β΄ Κατηγορία η πρωταθλήτρια ομάδα ανέρχεται απευθείας στην Α΄ Κατηγορία. θα έχουμε play-off (ανόδου επιπλέον μίας ομάδας) & play-out (υποβιβασμού). Απευθείας δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα.

Τέλος στην Γ΄ Κατηγορία η πρωταθλήτρια ομάδα ανέρχεται απευθείας στην Β΄ Κατηγορίας και θα έχουμε play-off (ανόδου επιπλέον μίας ομάδας).

Η φετινή διαφορά στους αγώνες play-off,  play-out θα είναι  ότι θα πρόκειται για διπλούς αγώνες (3 εντός, 3 εκτός) με τις ομάδες να μεταφέρουν τους βαθμούς που συγκέντρωσαν στην κανονική διάρκεια κατά το ήμισυ.

Advertisement