Connect with us

stoplekto

Η Ε.Π.Σ.Π. επιστεί την προσοχή των σωματείων

Published

on

 

Ενόψει των αγώνων του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά “LEGEA” που διεξάγονται το Σαββατοκύριακο 12-13/9 επιστύουμε την προσοχή στα διαγωνιζόμενα σωματεία για τα εξής:

1.Βάση της Προκήρυξης Πρωταθλήματος & Κυπέλλου τα σωματεία θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν στην ενδεκάδα τους, καθ ‘ όλη την διάρκεια του 90λεπτου και της παράτασης δύο νεαρούς αθλητές γεννηθέντες το έτος 1995 και μετά( 1996 1997 κλπ).

2.Υποχρεωτικά να έχουν στην ενδεκάδα τους, καθ’όλη την διάρκεια του 90λεπτου και της παράτασης 7 τουλάχιστον Έλληνες ποδοσφαιριστές( που να έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται σε ελληνικές εθνικές ομάδες).

3.Τόσο στο Φ.Α όσο και στην βασική ενδεκάδα τα σωματεία μπορούν να αναγράψουν και να αγωνισθούν μέχρι 4 αλλοδαποί( ανεξάρτητα αν είναι κοινοτικοί, ομογενής κλπ.)

Οι Κύπριοι λογίζονται ως κοινοτικοί-άρα στην κατηγορία των 4 αλλοδαπών

  1. Στους αγώνες Κυπέλλου & Πρωταθλημάτων επιτρέπεται η χρησιμοποίηση αθλητών που γεννήθηκαν μέχρι το έτος 1977 και μετά (1978, 79 κλπ).

5.Κατ΄ εξαίρεση επιτρέπεται η αναγραφή στο Φ.Α και συμμετοχή στον αγώνα ενός αθλητή που έχει γεννηθεί είτε το έτος 1976 είτε το έτος 1975.

  1. Σχετικά με τα δελτία των αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, τόσο οι διαιτητές, όσο και τα σωματεία θα πρέπει να ελέγχουν την ημερομηνία ισχύος των συγκεκριμένων, αφού η χρησιμοποίηση αλλοδαπού ποδοσφαιριστή του οποίου η ισχύς του δελτίου έχει λήξει είναι ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply