Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Η Ζοφριά κρατάει την τύχη στα χέρια της

Published

on

Επανήλθε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η Ζοφριά που με τη νίκη της επί της ΑΕ Ζεφυρίου εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα στραβοπατήματα των Άτταλου Νέας Περάμου και Μανδραϊκού, από τους οποίους απέχει πλέον μόλις έναν πόντο και κρατάει πλέον την τύχη στα χέρια της τρεις στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

«Παρότι μείναμε πίσω στο σκορ καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς και να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος», δήλωσε στη στήλη ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Σάκης Βερούτης και προσέθεσε: «

Εμάς από την αρχή του πρωταθλήματος σκοπός μας ήταν να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα παράγει ποδοσφαιριστές. Τώρα αν αυτό συνεπάγεται με πρωταθλητισμό, καλώς να έρθει. Κύριος στόχος μας παραμένει να έχουμε μια ομάδα δυνατή που θα μπορεί να εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο την Ένωση της Δυτικής Αττικής».

Στο ματς με το Ζεφύρι ο προπονητής του συλλόγου Γιώργος Αδάκτυλος δεν είχε στη διάθεση του, τους τραυματίες Παπάζογλου, Ντεντέι και Κλήμη, οι οποίο πιθανότατα επανέρχονται στο εκτός έδρας ματς με την Νέα Πέραμο.