Connect with us

3ος Όμιλος

Η “Ιφιγένεια της Ελευσίνας” έγινε…στρατηγός

Published

on

Ως ποδοσφαιριστής έχει κάνει τρία χειρουργεία για τον Πανελευσινιακό, γιατί η «σβούρα» ήταν από τους παίκτες που έβαζαν τα πόδια τους στη φωτιά και δεν καταλάβαιναν από έδρες.

Ως προπονητής, έχει απορρίψει πολλές προτάσεις και λεφτά από ομάδες, περιμένοντας στο σπίτι του-παρέα με τη συζυγό του Ιφιγένεια-, πότε θα κτυπήσει η πόρτα για να αναλάβει την ομάδα της καρδιάς του.

Ο λόγος για τον προπονητή του Πανελευσινιακού, Σταύρο Ψιμουλάκη που πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι το αίμα που τρέχει στις φλέβες του είναι μπλέ.

Πάντα ήταν η εναλλακτική λύση για τα δύσκολα της ομάδας και πολλές φορές κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά όταν ερχόντουσαν τα ζόρια για τον Πανελευσινιακό.

Και ποτέ δεν αρνήθηκε να καθίσει στον πάγκο του χωρίς να υπολογίζει εάν η ομάδα ήταν σε δυσχερή θέση και πιθανότατα μια άσχημη πορεία θα του στοίχιζε στην επαγγελματική πιάτσα.

Και παρά τον αλτρουισμό του σχεδόν πάντα, ότι κακό γινότανε στον Πανελευσινιακό, υπήρχαν  οι πρόθυμοι καλοθελητές να μετατρέψουν τον Ψιμουλάκη σε «Ιφιγένεια της Ελευσίνας», φορτώνοντάς του όλες τις ευθύνες.

Η συνταγή ακολουθήθηκε και φέτος. Στα δύσκολα με μείον τέσσερις βαθμούς από την κορυφή, κλήθηκε ο συνήθης ύποπτος να καθίσει στον πάγκο.

Και ως δια μαγείας, μια νέα ομάδα από τον Γενάρη, μετατράπηκε με έξι νίκες και σκορ 17-0.

Αποκορύφωμα το διπλό ανόδου που πέτυχε την Κυριακή ο Πανελευσινιακός μέσα στο Άργος.

Η πορεία των «σταχυοφόρων» είναι μια δικαίωση για τον Χρήστο Γιαλιά που επιστράτευσε τον… φαντάρο του Πανελευσινιακού και για τον ίδιο τον Ψιμουλάκη που από στρατιώτης μετεβλήθηκε σε στρατηγό του συλλόγου.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply