Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Η κλήρωση του κυπέλλου των Παλαιμάχων..

*

Published

on

Παρουσία του προέδρου της Ένωσης Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιώς κ. Νίκου Σιδηρόπουλου, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων κυπέλλου περιόδου 2012-2013 με την συμμετοχή 15 ομάδων οι οποίοι θα διεξαχθούν σε 2 φάσεις. Συγκεκριμένα στις 26 Μαρτίου θα αγωνιστούν: Μοσχάτο- Ελλάς Ποντίων, Περαμαϊκός- Νέα Πέραμος, Προοδευτική- Πανελευσινιακός, Βύζας Μεγάρων – Ηρακλής Νικ.Στην επόμενη φάση πέρασε μπάϊ ο Ιωνικός.

* Στις 2 Απριλίου θα παίξουν: Αργοναύτης– Αίας Σαλαμίνας, Κερατσίνι- Δόξα Πειρ., Ατρόμητος Αθ.- Δραπέτσώνα. Οι αγώνες είναι μονοί.

*Φινάλε στο τουρνουά*

Ολοκληρώνεται το φετινό τουρνουά με εξ αναβολής παιχνίδια. Το πρόγραμμα της Δευτέρας συμπεριλαμβάνει τα παρακάτω ματς.

Ιωνικός- Ελλάς Π. ( γήπ. Νεάπολης 17:00), Προοδευτική- Κερατσίνι ( Γήπ. Νικαίας ( 19:30), Βύζας- Πανελευσινιακός ( γήπ. Μεγάρων 18:30), Δραπετσώνα- Μοσχάτο ( γήπ. Δραπετσώνας 18:00), Αιγάλεω – Ηρακλής Ν. ( Γήπ. ΕΑΚ Αιγάλεω 17:45), Νέα Πέραμος – Αίας Σαλ ( Γήπ. Ν. Περάμου 19:15). Ερμής – Δόξα Πειρ. (σε αναμονή εξασφάλισης γηπέδου).

*ΣΤΗΝ ΕΠΟ

* Ολιγομελής αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ένωσης αποτελούμενη από τους κ.κ.Σιδηρόπουλο, Μπάκα, Τσίρμπα επισκέφτηκε την ΕΠΟ και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους παλαίμαχους του μεγάλου λιμανιού. Από πλευράς ΕΠΟ αναφέρθηκε ότι ενισχυθεί η δράσης των παλαιμάχων όπως επίσης θα υπάρχει και ειδικό αφιέρωμα στο site της ομοσπονδίας. Μετά τις γιορτές σύσσωμο το Δ.Σ. θα υποδεχθεί και θα φιλοξενήσει στα νέα γραφεία της α ντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας.

* ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

* Οριστικά στις 4 Απριλίου από τις 3 το μεσημέρι μέχρι της 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία που διοργανώνουν οι Ενώσεις Συνδέσςμων Παλαιμάχων Πειραιώς και Αθηνών για την δημιουργία ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ σε στενή συνεργασία με την διεύθυνση του Νοσοκομείου Μεταξά. Η αιμοδοσία θα γίνει στα γραφεία της Ενωσης Πειραιά που στεγάζονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις βόλει του Ολυμπιακού στου Ρέντη.

* Τέλος έγινε γνωστό ότι οι παλαίμαχοι της Προοδευτικής θα κόψουν την πίτα τους στις 28 Μαρτίου. ( 8 μ.μ.) στο κέντρο ΩΜΕΓΑ στη πλατεία Ελευθερίας στο Κορυδαλλό.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply