Connect with us

stoplekto

Η Κόρινθος 2-0 τον Μανδραϊκό

Πρώτη νίκη για τη “Μπάρτσα”

Published

on

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο περιφερειακό πρωτάθλημα η Κόρινθος που νίκησε με 2-0 τον Μανδραϊκό μπροστά σε 200 άτομα παρά την ελεύθερη είσοδο που υπήρχε στο γήπεδο.

Τα πρώτα 10 λεπτά ανήκαν εξ ολοκλήρου στην Κόρινθο η οποία κυρίως με αρκετά φάουλ που κέρδισε έξω από την μεγάλη περιοχή έβαζε την μπάλα στην περιοχή του Μανδραϊκού χωρίς ωστόσο να απειλήσει ιδιαίτερα της εστία του Τσουκαλά.

Μετά το 10ο λεπτό η ομάδα της Μάνδρας ισορρόπησε το παιχνίδι ενώ στο 15′ έχασε την πρώτη της καλή ευκαιρία να προηγηθεί με τον Φώσκολο

Στο 17′ ο Μανδραϊκός έχασε ακόμα μία καλή ευκαιρία με τον Αλημπά όταν το σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε άλλες μεγάλες φάσεις αφού λίγο ο αέρας λίγο οι πολλές γούβες που είχε το γήπεδο δεν ευνόησαν τους ποδοσφαιριστές να αξιοποιήσουν κάποιες ευκαιρίες με το σκορ να μένει στο 0 – 0 και την ομάδα της Μάνδρας να είναι ελαφρώς καλύτερη εκμεταλλευόμενη και τον αέρα.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ισθμού μπήκε πιο δυνατά και εκμεταλλευόμενη και τον αέρα που είχε υπέρ της έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Στο 63′ ωστόσο η Κόρινθος κερδίζει φάουλ έξω από την περιοχή το οποίο αναλαμβάνει να εκτελέσει ο Φίλης. Η μπάλα αφού βρήκε στο δοκάρι καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο 74′ ο Μανδραϊκός μένει με παίκτη λιγότερο αφού ο Μαρκάκης δέχεται την δεύτερη κίτρινη κάρτα, την πρώτη την είχε δεχτεί μόλις στο 3ο λεπτό, και αφήνει την ομάδα του με 10 παίκτες. Η αριθμητική ισορροπία ωστόσο αποκαταστάθηκε δύο λεπτά αργότερα όταν ο Σιώκος δέχτηκε μέσα σε 3 λεπτά δύο κίτρινες αφήνοντας την Κόρινθο με 10 παίκτες.

Ο Μανδραϊκός προσπάθησε να αντιδράσει στο γκολ της Κορίνθου με μοναδική αξιόλογη προσπάθεια στο 79′ όταν ο Παπουτσής επιχείρησε δυνατό σουτ από τα πλάγια με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 85′ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Βανγκελί έπιασε την κεφαλιά πετυχαίνοντας το 2 – 0 για την “Μπάρτσα” το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης, Ντερτιλής, Φίλης, Παπαευθυμίου, Βανγκελί (91΄ Φραγκάκης), Σπυρόπουλος, Σεϊτάϊ (89′ Τζουμάκας), Λουμπαρδέας, Σιώκος, Δημητριάδης, Λαμπρογεώργος (66′ Μπαλτζής).

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Τσουκαλάς, Παπουτσής, Μαρκάκης, Παπαπαναγιώτου, Χελής, Κοκλιώτης, Κωνσταντινίδης (57′ Παπαδόπουλος), Αλημπάς (72′ Δήμος), Φώσκολος (64′ Ραπτόπουλος) Τουρνάς, Γκαβζίδης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply