Connect with us

stoplekto

Η λάμψη στην φανέλα της Οδηγήτριας

Published

on

Το λογότυπο του φιλανθρωπικού σωματείου «ΛΑΜΨΗ SOS KIDS» ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, θα έχουν από εδώ και στο εξής στην φανέλα τους, οι ποδοσφαιριστές της ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ.

“ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ,η Α.Π.Ο ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με το σωματείο να διαφημίζεται στην φανέλα της ομάδας, μια συμφωνία καθαρά ανθρωπιστικού χαρακτήρα.

Πρόθεσή όλων στην ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ είναι να αναδείξουμε και το κοινωνικό πρόσωπο που πρέπει να έχει ο αθλητισμός.

Σε μια περίοδο που τα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα πλήττουν όλο και περισσότερο τον θεσμό της οικογένειας και κυρίως τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ θεωρούμε χρέος μας να προβάλουμε το έργο ενός σωματείου, του οποίου βασικός σκοπός είναι να στηρίξει τον θεσμό της οικογένειας και να συμβάλει ψυχολογικά στην ανάπτυξη των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ .Η κρίση αξιών στην εποχή μας επηρεάζει όλους μας και αφορά όλους μας. Η παθητική στάση είναι δεδομένο ότι συνέβαλε και συνεχίζει να συμβάλει στην γενίκευση της και γι’ αυτό η Α.Π.Ο ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ αποφάσισε να αναλάβει δράση στον συγκεκριμένο τομέα με την προώθηση του έργου του συγκεκριμένου σωματείου «ΛΑΜΨΗ SOS KIDS» ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.”

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply