Connect with us

Uncategorized

Η Νίκη Βόλου στην Football League!

Published

on

Την άνοδο στην Football League κατάφερε να πανηγυρίσει σήμερα, Κυριακή (8/7), η Νίκη Βόλου, η οποία με το ισόπαλο 0-0 με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης κατέκτησε την πρώτη θέση των play off.

 

Η ομάδα του Βόλου χρειαζόταν νίκη ή ισοπαλία στην εν λόγω αναμέτρηση, προκειμένου να προβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία, κάτι που τελικά και πέτυχε.

 

Το συγκρότημα του Περικλή Αμανατίδη τερμάτισε στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των αγώνων για την άνοδο, έναν βαθμό πάνω από τον Οικονόμο.

 

Στα του ματς, η Νίκη πήγε το παιχνίδι εκει που ήθελε, ενώ θα μπορούσενα πάρει και το «τρίποντο», αν ο Διαμαντίδης δεν σημάδευε το δοκάρι του Πίτκα.

 

 

Νίκη Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): Βούρας, Στουρνάρας, Λαμπρόπουλος, Δεληζήσης, Χολέβας, Ριζογιάννης, Διαμαντίδης, Παπατζίκος (67′ Kυριακίδης), Παυλίδης, Λαζαρίδης (82′ Μκρτσιάν), Πουλάκος (74′ Λουκίνας).

 

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιώργος Καλτέκης): Πίτκας, Καραγιάννης, Γκαραγκούνης, Οικονόμου, Τσιανάκας, Λέβναϊτς, Μπαλής, Καράμπελας (58′ Βούλγαρης), Κουλτσιάκης, Νικούλης, Μπανούσης (83′ Κέρι).

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσσης (Αθηνών)

ΒΟΗΘΟΙ: Σαμοΐλης, Πασπάτης (Αθηνών)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply