Connect with us

stoplekto

Η Ολυμπιάδα το ντέρμπι με Ελλάδα Ποντίων

Νίκησε 1-0

Published

on

Σπουδαία όσο και δίκαιη νίκη σημείωσε η Ολυμπιάδα κερδίζοντας με 1-0, την Ελλάς Ποντίων στο μίνι Πειραικό ντέρμπι.

Η Ολυμπιάδα ήταν καλύτερη έχασε ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι, ενώ η Ελλάς μόνο σε δύο τρείς περιπτώσεις φάνηκε.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 7΄ ο κορυφαίος Δημήτρης Μίχας με ωραία προσπάθεια και σούτ από πλάγια θέση.

Ο Μαυρουδής στο 45΄ μόνος με τον Λυκούρη δεν μπόρεσε αν το νικήσει , όμως και στο 66΄λ ο Μίχας τετ- α- τέτ με τον γκολκήπερ των Ποντίων όμως ο Λυκούρης απεσόβησε σίγουρο γκολ.

Η Ελλάς στην πιο καλή της στιγμής στο 63΄είχε σούτ από καλή θέση του Δρυμούση που απέκρουσε σε κόρνερ ο Σαλίχος.

Καλύτεροι των νικητών οι Μίχας, Πέρρος, Καμμένος, Λιόσης, Μαντούσης, ενώ από την Ελλάς προσπάθησαν οι Σιδηρόπουλος Σ., Γρηγοριάδης, Λυκούρης

Με λάθη η διαιτησία του Διαμαντόπουλου( Τριανταφύλλου, Χαραλαμπόπουλου) Αρκαδίας, απέβαλε στο 69 ΄τον Δρυμούση για εξύβριση.

Α.Ε.ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Σαλίχος, Παντελίδης( 78΄ λ.τρ.Μελλάς), Γρηγοράκος( 56΄ Γκικουρίας), Μαντούσης, Δακουτρός, Γιαννουλάκης, Μίχας, Λιόσης, Μαυρουδής, Πέρρος, Καμμένος ( 68΄ Γκιάτης)

ΕΛΛΑΣ: Λυκούρης, Γριμανέλης, Τζανάκης, Γρηγοριάδης, Σιδηρόπουλος Σ., Φλέγγας, Μαυράκης ( 46΄ Αγγελωνίτης( 82΄ Τατσίδης), Κακαβάς, Ταμπάκης, Σιδηρόπουλος Χ., Δρυμούσης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply